10 okt. 2006

Dagens viktigaste mål!


Återigen en gammal post som blir ny med hjälp av avsmakning. "Morgonstund har guld i mund "kan vi konstatera.


I morse fick det odiskutabla nöjet att smaka på McDonalds nya satsning "Frukostmackan". Trots en redan fullspäckad frullemeny så kanske inte "Hash Browns" slagit sig in riktigt i den svenska folksjälen. Således anpassar man sig till marknaden. Med gott resultat!

Frukostmackan som, vid en första anblick ser ut som en ciabatta, är en rejäl macka. Som tur är det inte det numera ganska trötta ciabatta-brödet, utan en lagom mjuk brödbit med en lite lätt krispig yta. Smakar nyttigt. Pålägget är klassisk skinka med smakrik ost(Wästgöta kloster) och sallad och tomat. Perfekt svensk frukostmacke-harmoni. Som hemma men med lite golden touch kan man säga.

Paketet med tropicanajuice och kaffe för 29 pix är ett bra pris. Perfekt till frukostmötet till exempel. (Om man nu inte jobbar på reklambyrå i centrala Stockholm och bara måååste ha sin chai latte och surdegsbröd med parma och mozza. Eller är det snabbkaffe som gäller nu, vi hör rykten om att vanligt Nescafé har blivit inne på byråerna som har fullt upp, kanske är det bara webbyråerna? Eller hur är det egentligen? Alla ni reklamare som läser (japp, vi ser er..) kom gärna med feedback.) Eller kanske bara till sig själv.

Rekommendation: köp. Det är gott och stadigt att ha i sig för en krävande dag!

7 kommentarer:

Naja sa...

nescafé är väldigt hett i mina trakter, fast drucket iskallt med mycket mjölk vispad med stavmixer till ett hårt skum, kryddat med okristligt mycket socker. tänk ghetto frappe.

Anonym sa...

Jag älskar hela grejen med att INTE äta sin frukost hemma.

Civilisationen, känslan av fart och fläkt och förväntan över att en ny dag med nya möjligheter ligger framför mig. Vidare att slippa all disk och den obligatoriska obehagliga överraskningen i form av det alltid bara finns en pytteliten mjölkskvätt kvar när jag redan släpat ur hela frukostbatteriet ur kyl och skafferi.

Att äta frukost på exempelvis McDonalds borde helt klart stå inskrivet i FN:s deklaration av mänskliga rättigheter.

Max sa...

Jag har, pga vissa åkommor, precis fått order om att inte äta mat med mjöl, mjölk eller tillsatt socker på några veckor.

Vad finns det för mig i snabbmatsdjungeln? Ge mig råd, kära redaktionen!

Space babe sa...

Varför görs det inga frukostmackor med skivat kokt ägg, ost och lite grönsaker i? Suveränt gott enligt mig som egentligen hatar alla slags mackor.

Men denna variant + en färskpressad apelsinjuice köpte jag alltid på centralstation i Amsterdam när jag åkte hem till södra Holland efter helger hos min älskare i huvudstaden. Ack, bitterljuva minne.

Oskar sa...

-> Max: Är det fortfarande sviter efter laxpajen?

Max sa...

Oskar: Jag tror faktiskt det. :)

Magnus sa...

hehe jag läste lite snabbt där.. "Återigen en gammal ost blir som ny"