12 sep. 2006

Trio blev duo


Kampanjen har ju rullat ett tag, vi har skrivit men inte testat. Förrän nu.


Trion av hamburgare på svenska blev för oss en duo. Då vi lider av dålig staffing på Redaktionen så kunde vi bara skicka en redaktionsmedlem, och då blev tre hamburgare lite för mycket. Ja, till och med två satt långt inne. Men oftast räcker det ju med ett första intryck. Och kanske ett andra och ett litet tredje...men sen är det "nock"!


De två som fick utstå testet blev Pepper och Mozzarella Pepperoni. Och det blev utslag över hela skalan. Brödet på båda är Max lyxbröd "Frisco", en lyckträff för munnen. Saftigt, fräscht och läckert.

Pepper - en vanlig Maxburgare med två bitar "pepper" alltså fefferoni. Guuud så trist. och fantasilöst. Verkar som det här var deras tredje idé och man sa "äh, vafan, vi har ett par sjyssta burgare innan, den här får duga". Som en löjtnant i Militärpolisen på K1 skulle ha sagt "Gör om, gör rätt!". Synd att han inte fick vara med i provköket...

Mozzarella Pepperoni - en italiensk aria som dansar längs munhålans väggar. En temaburgare väl värd att ta upp kampen med bad boys som El Maco...eller nja, kanske skall vi inte bli alltför till oss i trasorna. Men det saftiga brödet, sältan från pepperonin och mozzarellans mjukhet gör detta till en hamburgare med känsla, kladd och smak. Stark rekommendation!

(och ja, vi gillar fortfarande inte pannbiff mellan bröna. Och MAX kött, hur svenskt det än är, är ju en smet, inte bara rent nötkött. Det ligger dem i fatet lite)

2 kommentarer:

Åsa sa...

Mozarella Pepperoni är verkligen en höjdare! Stod och valde mellan den och Garlic men tycker infon från Max är oehört dålig om vad det egentligen är på burgaren. Någon som vet - är det typ bara vitlökssås på Garlic eller är det någon annan trevlig överraskning? Jaja, en bit till Max härifrån så jag får gotta mig åt minnet av Mozarella Pepperoni så länge.

Lisa sa...

Undermanningen till trots: Ni är redaktionen som gav omnipotensen ett ansikte!