28 sep. 2006

Fullkorn med full smak


Vi publicerar en pressrelease oediterad. USA-research och avsaknad av svenskt tangentbord anger vi som orsak. Lathet kan vara en annan...

ESTRELLA GRAIN DELIGHT ETT NYTT JÄTTEGOTT SNACKS– med fullkorn och 25 % mindre fett

Grain Delight är ett nytt och smakrikt snacks för alla snacksälskare. Det är ett fullkornssnacks med 25 % mindre fett än traditionella chips och passar perfekt när man är sugen på något gott, till vardags och vid festliga tillfällen. Snacksen är tunna och krispiga och smaksatta med populära Sourcream&Onion.

Hälsa och välbefinnande blir allt viktigare i dagens samhälle. Efterfrågan på produkter som är goda och svarar mot rådande hälsotrender växer konstant och allt fler konsumenter blir medvetna om olika ingrediensers mervärden. Fullkorn är en av de ingredienser som rangordnas som allra viktigast och hela 67 % önskar öka sitt intag av just fullkorn. Nu lanserar Estrella Grain Delight, ett fullkornssnacks med smak av Sourcream&Onion.

– "Man köper snacks för att det är gott och smaken prioriteras alltid när Estrella tar fram en ny produkt. Grain Delight är ett riktigt krispigt och smakrikt snacks kryddat med Sourcream&Onion, en smak som sedan flera år tillbaka är svenskens absoluta favorit på chips", säger Filippa Revestam, Nordic Senior Brand Manager Snacks.

Först med fullkorn– Grain Delight är den första snacksprodukten som tillverkas med fullkorn och innehåller 25 % mindre fett än vanliga potatischips, fortsätter Filippa.


Estrella Grain Delight finns i butik över hela landet från vecka 44, 2006. En påse om 150 gram kostar cirka 17 kronor. Grain Delight är baserad på majs, vete och ris. Den första smaken är Sourcream&Onion, redan i början av nästa år lanseras ytterligare en smak.

Inga kommentarer: