14 sep. 2006

Another chitchat about KitKat


KitKat fortsätter sin stil med nya smaker. Om det tyckte vi inte innan. Frågan är om vi gör det nu?


Korta produktlivscykler, en ständig ström av nya smaker. Drar det oss mer till godisdisken? Äter vi mer? Provar för att det är "for a limited time only"?

Kanske. Troligtvis gör vi det - testar i allafall en gång. Och ibland så hittar godisföretagen rätt och låter en "begränsad tid"-bit ligga kvar ett tag. Eller om vi inte gillar den, låta den försvinna i hjärnans mörkaste chokladvrår och endast leva kvar på obskyra diskussionsforum där man ondgör sig över produkters vara och inte vara. Allt medan vi "mainstream":ers fortsätter leva vårt liv och gå på nästa "Just nu!"-erbjudande.

Och vi köpte det igen. Mest för er skull, men i ärlighetens namn så hade vi nog köpt den ändå, blogg eller inte blogg, - den lilla rackaren. KitKat Cappuccino.

1) Ta en KitKat. 2) Lägg till snabbkaffepulver i mixen som skall ligga innanför chokladen, mellan de "krispiga kexen". = Där har du "cappuccino".

Gillar man kaffepulver strödd över sina efterrätter - hey, you'll love KitKat Cappuccino. Om inte, stay away. Billigt och enkelt (på ett dåligt sätt).

That's it, and that's that!....about KitKat.

4 kommentarer:

ondskan sa...

Vill bara påminna om:
http://ondskanondskan.blogspot.com/2006/05/matblogg.html

Lisa sa...

So this is this, and that is that:
And there's how you AD-DRESS A CAT.

Xtian sa...

ondskan: tack för påminnelsen. "men inte skall väl jag..."!

Lisa: kul att T.S Eliot får vara med på vår enkla plats i blogguniversum

BeRKA sa...

Åt en sådan KitKat som frukost. Håller med om att det är som en vanlig KitKat med kaffepulver. En mycket bra liknelse, men en mycket dålig frukost...

Tycker iallafall att den var ganska god.