19 aug. 2006

Taco Paj

Okej, nu skall vi klara ut det här.

Vi på Redaktionen som gillar statistik, vi sitter och kollar av hur våra fantastiska läsare hittar hit och var de kommer ifrån när vi inte är upptagna med att testa mat, snacks, godis och dryck.

Och en del använder så kallade sökmotorer (Google, MSN etc). Och många gånger förvånas vi över hur konstiga grejer som leder in till FastFoodLovers (Vi har ju redan berättat om nymfomani där vi har en hedrande 4:e plats på Google). Men en del är ju logiska, såsom "hamburgare", "McDonalds", "transfetter" och dylikt.

Men en grej som återkommer och som vi inte slutar att hänga upp oss på är Taco Paj. Nästan varje dag är det en träff från en sökmotor där nån har sökt på Taco Paj och sedan gått in hos oss. Och vi ligger inte ens först. Och vi skriver om Billys Taco Paj. Inte en som man gör själv. Och hur ledsna vi än är att säga det, men vi är skeptiska till att folk söker efter Billys Taco Paj, för den är inte speciellt god. och dessutom så skulle väl man söka efter just "Billys Taco Paj" då?

Hur eller hur. Om du kommer hit för att du söker efter en sjysst Taco Paj. Gå då vidare till Tasteline(som alltid kommer högre upp än oss i sökningen på taco Paj...så hur kunde du missa den?), de har 2 recept på Taco Paj, båda verkar mycket smaskiga. Förresten, gå direkt till recepten på Taco Paj genom att klicka här

Så, nu har vi gjort vår samhälleliga tjänst för idag.

9 kommentarer:

vickan sa...

Eller gå hit: http://vickantikkan.org/matplatsen/?p=195 jag har ju ett uuunderbart recept på Tacopaj om jag får säga det själv ;) ( varför hamnar ingen hos mig när de söker på det??)

MrArboc sa...

Det är kanske skillnad på Tacopaj och Taco paj;-)

Oskar Lindqvist sa...

Tack! Vilken otroligt god stil ni visar.

martin gunnarsson sa...

Förmodligen motverkar den här posten sitt syfte lite, nu kommer ni nog nämligen att förekomma ännu mer frekvent i sökningar på tacopaj.

ondskan sa...

Hur kan du kolla sån statistik?

Max sa...

Ondskan, lättaste sättet borde vara att göra i ordning en google sitemap - då får man trevlig statistik om de vanligaste sökorden in till sin sida.

www.google.se/sitemaps/

Laxpaj är ett annat ord som är roligt att söka på ;)

Xtian sa...

Ondskan: jag har även en "sitemeter" på min sida. Gratis och helt okej. kolla på www.sitemeter.com

Max: skall kolla in laxpaj. Undrar vad jag hittar där?

Anonym sa...

Ni kanske inte läser kommentarer på ett gammalt inlägg men jag tycker min google-sökning som ledde hit var ganska rolig "marshmallows i mikrougn"! Har precis upptäckt att marshmallows blir väldigt roliga när man mikrar dem, de sväller till mer än dubbla storleken. Ville kolla om ngn annan upptäckt och så hittade jag hit.

Anonym sa...

jag sökte faktiskt på snabb tacopaj och då kom ni upp som nummer 2 :D