1 aug. 2006

McNorrland


Inte nog med att de fick en egen paj - med smak av hjorton och vanilj.. Nu får de egen burgare också. Till och med två inledningsvis.

En kockduell rasar på McDonalds-restaurangerna i Norrland och sedan får gästerna själva avgöra vilken som skall få stå på menyn.


De två kockar som valts ut heter Thomas Larsson och Mikaela Forsmark
Burgarna består av:

Mikaela av Mikaela Forsmark består av vitt bröd, hamburgare, sallad, rå lök, två skivor bacon, senap, ketchup, smoky bacon-sås, hot chili-sås och Emmentalerost.

Thomas av Thomas Larsson består av ljust, rostat bröd, isbergssallad, red pepper-sås, chili-majonnäs, rå lök, tomat, rostad lök, hamburgare, Cheddarost och bacon.

Så här på papperet så får ju Mikaelas burgare snålvattnet att rinna lite extra. Men även Thomas skapelse får det att rinna till... Nån från Norrland kanske kan agera frilans och rapportera?

Men vad är det för fel på resten av landet då? Räckte det inte med glesbygdsstödet, var ni tvungna att få det här också?


(för mer info besök McDonalds)

10 kommentarer:

ondskan sa...

PRECIS. McSkåne!

Max sa...

Det tråkiga med McDonalds gästspel är att det ser så rackarns gott ut på pappret, men smakar väldigt blekt och fegt när man väl tar sig en tugga.

MrArboc sa...

Ska förbi Piteå/Öjebyn på lördag, så då lutar det åt en Thomas. Kan inte med Donkens emmentalerost och tycker inte heller att ketchup har något på en burgare att göra, så Mikaela går helt bort.

Space babe sa...

Jag röstar också för en Thomas. Gillar inte mängder av bacon på burgare och inte heller rökiga såser. Det ska vara basic, Burger King är bäst! Grillat är godast.

Vickan (matplatsen) sa...

Meeen de lät ju tokgoda båda två!! Är lite svag för rökig bbq-sås så jag röstar nästan på 1:an (utan att ha smakat då...)

Synd att det är så långt till Norlland =/

Anonym sa...

Välkommen upp till Norrland ...

det är precis lika långt hit som det är när vi norrlänningar åker ner till er ;-)

Men glöm inte badkläderna för här uppe är det riktig sommar ... *retas lite*

MrArboc sa...

Ähhhh. Dom börjar ju serveras först på måndag! Blev en Big och en El Maco grande i stället. Kladdig värre, men ack så god. När jag bodde i USA i början på 90-talet fanns det våtservetter på McDonalds. Gratis. Jag skulle inte bli ledsen om det infördes i Sverige också - ibland behövs det. Inte alltid man vill stå i en toakö för att skölja av fingrarna.

Anonym sa...

Jag som älskar snabbmat men råkar vara vegetarian har ingenting att välja längre.

Någon som vet eller hört vilken vegorätt de ska ta in nu när de slutat med de där "garden nuggets"?

Jag vill ha en veggieburgare med en massa dressing. mmmmm

caroline sa...

jag tror att Thomas kommer att vinna. På vår resturang känns det som vi säljer mer av den. Men i natt har vi i ochförsig sålt många mikaela så det kan nog bli jämt.

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Amana clean &aposn clear water filter Paris hilton barrel bag Toyota tocoma seat cover imitrex london hotel Dentists porclen veneers Rhino flat panel mounts