18 aug. 2006

Lär dig dansa med nötter


OLW har lanserat sin Nöt- och russinmix för ett tag sedan. Nu slår man på stora trumman med en sajt där du kan lära dig nya och gamla danssteg med en "kul kille" som heter Leif.

Bedöm själv hur kul du tycker det är på OLW

Nöt och Russinmix är ju gott. En klassisk amerikansk "Trailmix" (nötter och russin blandat att ha med när man går på tur i naturen) som har försvenskats. Eller som det heter på tyska "Studentenfutter" (foder för studenter som sitter uppe och studerar och inte har råd med annat) för den svenska marknaden.

Man kan ju göra eget i och för sig. Men vi är ju inte såna...det måste ju gå snabbt. Och då funkar det här som handen i nötmixpåsen!

8 kommentarer:

Max sa...

Russin är onda! Och nu börjar de blanda sig med jordnötter? Nä fy. Världen är på väg utför.

Anonym sa...

Ingen blandning i världen kan bli fel så länge som honungsrostade jordnötter är med i leken!

OLWs nöt & russinmix återfinns alltid på min inköpslista numera.

Ett måste i kundkorgen!

Soledude sa...

Åh sjutton! Att blanda jordnötter och russin trodde jag var en spansk företeelse. Den som lärde mig det var iaf en spanjorska.

Russin är nog inte onda förrän de jäst! ;-)

Dubbelmackan sa...

Leif är löjlig.

Max sa...

Ja, Leif var inte ens nördigt rolig. Dåligt plagiat av den där finska dansläraren från tidigt 80-tal.

tesslan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
tesslan sa...

"En klassisk amerikansk "Trailmix" (nötter och russin blandat att ha med när man går på tur i naturen) som har försvenskats"

På svenska kallas det "fjällgodis" och brukar vara en blandning av nötter, torkad frukt och choklad.

OLWs nöt & russinmix är vansinnigt gott. Törs nästan inte ha det hemma. Rättare sagt har jag väl börjat äta kan jag inte sluta förrän det är slut eller jag mår illa (yeah righ!:P)

Fjällräddare sa...

"Fjällgodis"

Yeah right.

Det är tänkt som nödproviant och inte något slags godis för sollapande fjollturister från 08-området. :P

Alltför många gånger möter man dåligt klädda nötter som ger sig ut på fjället och har en sådan liten ryggsäck att det inte ens lär finnas plats för ett vindskydd. Vilka är det sedan som får ge sig ut och rädda de här små stackarna? :)

Nötter innehåller fett & protein, choklad & torkad frukt snabba kolhydrater - alltså precis vad man behöver i en nödsituation. Ät aldrig upp din nödproviant som godis. En vacker dag kommer den där stormen som man aldrig förväntade sig att få se och när man då får slut på energi är den där lilla påsen "fjällgodis" ofta en riktig livräddare.