8 aug. 2006

Liten Snabb MatSom innevarande "sleeping partner" på Redaktionen så är det dax att göra min röst hörd här för första gången. Är inte riktigt säker på vad jag håller på med - men som vanligt låter vi Xtian sköta knackandet(han är ganska lättlurad i övrigt också, skratta lite så börjar han att göra en massa dinga ljud och tror själv att han är rolig. Det är han inte).

Har börjat så sakteliga att gå igenom vad barnmatshyllan har att erbjuda och tänkte ge min extremt initierade syn på saken.

Huvudmålet
(ja, förutom "hemkört") består alltsomoftast av en gröt från Semper, majs-havre. Gott. Lustigt nog så sover jag otroligt gott på den, typ ett par timmar extra. Undrar varför jag helt plötsligt får den vid 20.00 istället för mitt på dan... Lätt att blanda och bra konsistens i min tandlösa mun.

Har börjat intressera mig även för övrig mat hemma. Men har bara hunnit testa:

- Katrinplommonpuré, Nestlé- hmm.. intressant. Jag gillar

- Majs & Potatispuré, Semper - smakar helt okej. Men vafasiken, jag käkar ju redan gröt med majs i. Kom igen nu.

- Majspuré, Nestlé. Okej, enough with the Majs. Den här liknar och smakar den egenproducerade "purén". No more I say, no more!

- Palsternacka och Potatispuré, Semper - nu snackar vi. Eftersom man är en kille med båda fötterna på jorden, eller liggandes på magen i alla fall, så är det här med rotsaker helt min påse. Gillar starkt.

- Päronpuré, Semper- Suuuuurt. Den här får dom ge sig längre ut på landet med!

- Äpple & Päronpuré, Semper - mumma. Nu njuter Samuel.

Övriga Redaktionen skall se till att fylla upp med lite Hipp-mat också. Får se hur den går hem i "lilla maggen"("lilla" my ass. Reds. anm). Sen har Redaktions-mamman lovat att göra lite egna puréer att testa. Skall bli smaskens. Redaktions-pappa går mest o funderar på hur/om man kan köpa en Happy Meal och köra i mixer för en riktig snabbmats-puré-festival. Får se hur det blir med den saken. Nu är jag klar för den här gången. Jag är ganska bizzi med att kräla, äta o kräkas. Så vi får se när jag har nåt nytt att komma med.

Samuel a.k.a "Sam Sam, The Muffin Man"

13 kommentarer:

Elin sa...

Har ni inte fått hem Hippburkar på posten? Vi har fått två leveranser hitills. Det beror säkert på något nyhetsbrev för föräldrar nånstans som vi har skrivit upp oss på.

Vi varvar ju lite burkar och hemmalagad mat. I england hittade vi HIPP:s cheesy macarony, och den fullkomligt slukade lilltrynet, så ser du den, bunkra upp ;)

Och du, gärna mer bebis-på-stan-inlägg :)

Max sa...

Du verkar gilla puré, grabben. Eller är det farsan som inte orkar tugga den åt dig?

Dubbelmackan sa...

Ger färdigmaten ett nytt ansikte, helt klart. Kul!

ondskan sa...

Åh, bedårande!

Max sa...

Psst, Xtian. Vilken söt liten krabat :)

Oskar sa...

Kära Samuel. Hade velat be dig och den övriga redaktionen om ett test av Sempers färdiga gröt på burk. Passar ju väldigt bra in i Din/Er profilering mot snabblagad mat. Burkgröten får den traditionella pulvergröten att framstå som ett präktigt långkok.

Xtian sa...

Elin: Hipp skyltar med sin frånvaro, än så länge. Hela Redaktionen har tagit för vana att skriva upp sig på så mycket som möjligt nät det gäller "free baby stuff". Vi håller tummarna

Sam lovar att bebis-på-stan-blogga så mycket han kan.

Max: just nu puré o en o annan brödsmula. Snart burgers... (nä alla föräldrar, det var bara på skämt).

Ondskan: maten eller Samuel...? Skoja bara, tack!

Oskar: ätklar gröt. Mycket mycket smart. Inte en dum idé alls. Skall ta upp det på min "wish-list" på redaktionsmötet. /Sam

Elin sa...

Hänger Snygga Samuel med på den kollektiva matbloggspicnicen i humlegården framöver? Han verkar vara en finfin snygging lämplig nog till vår lilla pingla :)

Xtian sa...

Elin: blir nog picnick för Redaktionen. Är inte 100% dock..

Kinna sa...

Vilken liten goding!

Space babe sa...

Fantastiskt välskrivet inlägg med tanke på den skribentens späda ålder. Bilderna lockar till seriös pussning.

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » »

Anonym sa...

Excellent, love it! muscle+mass+propecia what is an indirect role model free tawnee stone blowjob pics http://www.golf-club-2.info/volkswagen-golf-repair-manual.html Active adipex ingredient pbase sexy legs free games for the computer bath fit hose to tub petite ergonomic chairs web hosting Buy cheap information on ritalin Slot machine games for free online Used ice machines on ebay Gay for free xxx movies and videos automatic wooden gates blowjob mov daily list phentermine online cod