29 aug. 2006

Fet(a)-Tub


För ett tag sedan kom vi över Milkos mjukost med kebabsmak. Nu dryftade sig ödet att flänga till oss en tub av deras Tomat-och-Feta-mjukost.

Kanske är vi konservativa, kanske har vi svårt för förändring. Vi brukar inte ha det, men ibland känner man bara att "Nä, nu har det väl gått för långt".

Smaker som inte hör hemma i en tub med mjukost, smaker som, bara för att de är trendiga, skall nödvändigtvis tryckas in i varenda produkt som det bara är möjligt. När ser vi den första mjölken med pesto-smak..:?

Men. Till osten med smak av soltorkad tomat och feta. Vad sägs om att döpa om den till "Milko Mjukost med smak av salt ketchup"?

Låter inget gott? Ja, då låter det värre än vad det är. Men det är ingen riktig hit. Inte om man gillar soltorkade tomater och feta. Gillar man att salta sin ketchup o lägga den på macka - ja, då är det en dunderhit!

I vårt förra inlägg var det nån som gillade deras Pesto-variant. Testa den istället.

5 kommentarer:

Oskar sa...

Känns som upplagt för att någon (säger inte vem) kommer att ifrågasätta ursprunget och typen av mjölk i denna produkt :)

Max sa...

Undrar vem du menar, Oskar ;)

Xtian: hört nåt om ursprunget av fetaosten i den där tuben?

BeRKA sa...

Tja, de har väl ett litet marknadsfönster innan eu-reglerna träder i kraft och de blir tvugna att kalla produkten för "Milko Mjukost med smak av salt ketchup"... LOL :-D

ondskan sa...

Jag smakade Milko mjukost med smak av pesto. Det är inte heller en produkt som världen blir lyckligare av. Milko mjukost med en liten hint av ngt som påminner en om pesto, kanske, kunde den heta.

Kaospiloten sa...

Synd att den inte var god. Jag är mjukostälskare och hoppades stort på den här varianten...