31 juli 2006

Turning Japanese...

Starka varumärken ser till att bredda sig. Få med sig sin trogna publik till att köpa än mer. "Brand extension" kanske det kallas.

Nu har den gamla vuxenchoklad-klassikern Geisha förlängts från stycksak/ask/bit - till glass.

Unnar man sig en Geisha då och då så gillar man säkert glassen. Kanske blir chokladsmaken i glassen inte tillräckligt framträdande? Vi fann den lite blek i ärlighetens namn.

Och den väl tilltagna kulan med den jättegoda nougaten var så hårt frusen att den blev en enda stor klump istället för små avtuggade bitar. Jättegott en kort stund men sen står man där med en helt vanlig strut med chokladglass.

Men det var ju bara en tillfällighet. I helhet så gäller första uttalanden: Gillar man Geisha så gillar man säkert glassen.


(Och nä, vi tänker inte spekulera i det självklara "skämtet" om CloettaFazer skulle ta fram små kulor av choklad med nougatfyllning under samma varumärke som ovan och vad de skulle heta då... Det är alltför lätt)

5 kommentarer:

Oskar sa...

Minns ni låten Turning Japanese med the Vapors? (alla läsare under 30 kan bortse från denna kommentar)

Xtian sa...

Oskar, We love you för att du plockade upp den rubriken. Satt o nynnade på den hela dan igår på Redaktionen. Vår vinylspelare gick varm med den gamla 7"-singeln. När vi blev trötta på den efter ett tag så slängde vi på den hyfsat tidsenliga "kao bang" med Indochine...

ondskan sa...

Åh! Kao Bang!

Oskar sa...

-> Xtian: Tackar tackar :)Härligt gitarr-riff i den låten...

Anonym sa...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it
» » »