31 juli 2006

McDonalds Nyköping Revival

Den restaurang inom McDonalds-sfären som i många år har legat på Topp-3, McDonalds Nyköping. Eller McDonalds Gumsbacken som den heter. Den som ligger precis vid Europaväg 4.

Innan har de alltid varit snabbt, rent, nygjort och med ett leende. Man hade till och med ett bonusprogram ett tag. 10 stämplar och få en cheese. Eller nåt sånt. Duktiga på merförsäljning också.
Plaketterna på väggen talade sitt tydliga språk. Det här var en bra restaurang.

Men sen hamnde de lite i bakvattnet. Det var smutsigare, slöare och sämre. Ingen katastrof, men dock en bock i kanten på detta Motorvägens MatMecka.

Igår korsades våra vägar igen. Efter en timmes bilkö i Helinsgborg trodde inte våra magar att vi skulle orka så långt som till Nyköping. Magen röstade på Värnamo, Jönköping och Mjölby. Vi höll ut.

Det var full rulle när vi kom dit. Men det gick undan. Även fast vi hamnade bakom ett par "HappyMeal:are" så gick det som vinden. Och trevligt bemötande fast svetten lackade på personalen.

Den nya inredningen gör sig kanske inte riktig på en MotorvägsKrog. Men i och med att det finns många barplatser så lyckas man svälja en hel del folk. Så det är inte helt tokigt.

Och toaletterna. Man var ju lite tveksam. Men inte nu längre. Snygg brun-guldskimrande mosaik. Rent och fräsch trots tok-belastning. Nästan som en ReklambyråToalett. Nästan i klass med Garbergs(Reklambyrå i Stockholm, fantastisk toalett).

Så än tronar Nyköping på prispallen. Rekommenderas varmt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag jobbar på McDonalds, Gumsbacken i Nyköping:)

Oskar sa...

Är ju ingen McD-kännare men nog är Mjölby-Mackedonken trevlig också. Är det inte så?

Anonym sa...

hallåååå extra vattenmelon!! testa!

Anonym sa...

Looking for information and found it at this great site... » » »