28 juni 2006

Sommartävling! Gratis! Vinn fina priser!
Bara för att ni är helt underbara läsare. Bara för att vår vardag blir så mycket bättre av att ni läser oss. Bara för att det är sommar. Bara för att vi är på gott humör....

....så anordnar vi en sommartävling!

5 stycken lyckliga vinnare får varsitt set om 4 finfina Grekiska olivoljor av bästa kvalisort. Perfekt att snabbt göra till exempel sommarsalladen till en smaksensation. (Vi har skrivit lite om det innan)

Hur vinner man då? Ja man skickar in bästa tävlingssvaret till Redaktionen. Vi tar sen alla svar, drar 5 stycken av dessa och skickar ut vinsterna på studs.

- I ämnesraden på mailet skriver ni: "Oil me up!" så att vi kan skilja ut tävlingssvaren från alla andra mail som strömmar in till Redaktionen

- Ange namn och adress så att vi kan skicka vinsten rätt från början.
(När tävlingen är över raderar vi alla adresser och kommer inte att använda dem eller sälja dem vidare till hugade spekulanter. Bara så att ni känner er säkra på att er fastfoodlovin'-identitet är helt säker!)

- Vad skall ni svara på? Ja, vi kom inte på nån bra fråga - så svara på vad ni vill. Bra och roliga svar, inga tråkiga.

Vi vill ha era svar senast den 6 juli.


(Tack till Fontana för de fina oljorna som vi kan lotta ut! Om ni inte vinner så finns de i en livsmedelsbutik nära dig!)

Anställda på FastFoodLovers samt familjemedlemmar till Redaktionsmedlemmar på fastFoodLovers äger ej rätt att deltaga.

Inga kommentarer: