12 juni 2006

The Return of Polly


Polly ligger ute i butik med "ny" smak. Orange

Man har inte chansat här inte, säkra kort satsar man på. Apelsin och choklad. Tror det var Marabous Always, chokladstänger med smak av apelsin (samt även mint-smak) som först kombinerade apelsin och choklad i en produkt. Tidigt 80-tal om vi inte missminner oss.

Sen dess har det dansat mången choklad/apelsin-produkt förbi gomseglet likt en virvelvind på Kattegatt. Så helt nytt och fräsch känns det inte.

Men å andra sidan, varför ändra på ett vinnande lag? Kanske var Polly Fruit och Polly Cappuccino en för stark utmaning för "Pollyolister" runt om i landet? Eller attraherade man kanske inte "nya målgrupper" tillräckligt?

Man kan ju fråga sig om Polly mest anses som ett "pensionärsgodis"(eller i allafall medelålders) och man därför smyger in en säker smak i sortimentet?

Hur man än tänkt så är det här inte äckligt alls. Smakar apelsin och choklad i en god mix. Tuggmotståndet i mitten med den kladdigt härliga ytan runtomkring är sig lik. Man får som vanligt känslan att vara helt kladdig runt munnen, fast man bara kladdat med chokladen inuti munnen. Men det är ju Pollys storhet! (eller bara vi som tycker det är en barnsligt kul känsla...)

5 kommentarer:

Shellsson sa...

Apelsin och choklad ska aldrig blandas. Smakar skunk med en underton av otvättad pensioner. Doftar tonåring just hemkommen från fotbollsträningen utan dusch. Jag är skeptisk.

Anonym sa...

Jag har himla svårt för Polly, så segt, översött och tråååååååkigt... Dock gillar jag kombinationen choklad - apelsin. :] så kanske ska göra ett försök.

Anonym sa...

Apelsin-chokladkombon fanns nog först i klassikern Romerska bågar

Space babe sa...

Önsketest: Häromdagen fanns i City ett test av tomatsåser på burk. Så onödigt, när det går på 8 minuter att röra ihop en god tomatsås själv. Jag vill att ni testar alla burkpeston som finns. Jag har en förhoppning om att det finns EN som smakar NÄSTAN som riktig pesto, men vilken är det?

Xtian sa...

Shellsson: förstår pensionärs-kopplingen, Inte tonåringen dock, men om 13 år får jag kanske se...

Anonymous 2: True, true. Tack för det, man glömme så lätt bort det självklara.

Space babe: vi skall göra vårt bästa. Kan inte utlova det å det snaraste, men skall sätta det på listan över "musts". Tack för förfrågan och att du läser