30 juni 2006

Blandad Kompott


Lite allt möjligt:

- McDonalds öppnar nytt i Uppsala. Deras sjätte restaurang i området ligger på Vaksalagatan. 120 sittplatser inne, 30 ute samt McDrive.

- Tidningen Stockholm City har testat dipsåser. Läs mer här

- Sia Glass har låtit SIFO sammanställa folks glassvanor. Och chokladglassen knappar in alltmer på den klassiska vaniljsmaken. Lustiga fakta är tex. att "Sorbet är mest populärt hos kvinnor i storstäder och södra Sverige, men ogillas av LO-medlemmar." eller "Äldre herrar har en specifik smak – de äter alltid romrussin." Läs mer här

- Rasta Group, det ganska tilltufsade vägkrogs-konceptet satsar friskt. Avtal med Hamburgerkedjorna Frasses och Burger King kommer att komplettera deras övriga koncept.

- Hardee's, den amerikanska hamburgerkedjan gör en riktig "meatlover"-burgare: Philly Cheesesteak Thickburger, där du får både hamburgerkött toppat med tunnt skivad stek. Mastigt som få. Förundras/Förfäras/Beundra här

- Tips på smultronställen i FastFood-Sverige har avstannat helt. Vi slår ett slag för det igen så får vi se vad ni klarar av att skaka fram.

Och vår Caesar-sallad test fortsätter. En till avklarad. Rapport kommer.
Flera bra svar har inkommit till vår sommartävling, var med du också!

3 kommentarer:

Runt 40 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Freddan sa...

Jag har bott nära Vaksalagatan i Uppsala. Både gatan och Uppsala suger drakpung. Kul dock att denna stad ska få ett till McDonalds, det är alltid trevligt.

Xtian sa...

runt40: har en USA-resa planerad. Tack för att du gjorde den än mer motiverad.

Freddan: vad bra då att Uppsala och Vaksalagatan får sig ett lyft. "Drakpung"... låter hemskt.