29 maj 2006

Kebab på tub


Milkos senaste mjukost - med smak av Kebab.

Det låter ju enormt konstigt. En smak av något som är sammansatt av så många olika sorters smaker, i en rätt. Känns lite som nästa smak skulle kunna bli Milko Mjukost Smörgåsbord.

Men, eftersom vi är lite av Snabbmatens Daredevils så slängde vi oss in i en värld av fefferoni, pressat kött på rulle, killar med hår på bröstet, extra stark sås, sladdrig sallad, pappersstrutar, bröd med läckande botten, 02.45 på väg hem från krogen, fläckar på jackan och lite av kvällen före dagen efter. Allt detta i en liten tub.

Utspritsad på en macka ser det mer ut som messmör (som vi inte kan bestämma oss för hur vi uttalar: mes-smör eller mess-mör, men strunt i det nu..) med fläckar i. Kollar man på innehållsförteckningen så är fläckarna mest troligt "kebabkött". Det hoppas vi i alla fall.

Vad smakar det då? Ja, mest spiskummin på det där torra taco-kryddiga sättet. Fast lite mer "kebabbigt". Fortfarande inte gott.

Varför inte gott? För att om man gillar kebab så är det här bara en halvmesyr, eller typ en 20-delsmesyr. För kebab är en helhetsupplevelse. Det går inte att få in alla smaker i en tub med smältost. Tänk er att beställa köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka och potatismos - och bara få lite gräddsås på en flat tallrik. Skulle kännsa lite som om ni blev lurade va? Lite som om det saknades en hel del? Och exakt så är det med Milkos Mjukost med Kebabsmak.

För er som inte gillar kebab - well, ni kanske gillar den för att den smakar lite härligt av spiskummin? Men det mest troliga är ju om man inte gillar kebab, så köper man inte heller en mjukost med kebabsmak...

2 kommentarer:

Jessica sa...

Det finns ju även två vegetariska nya smaker: en med pesto och en med soltorkade tomater. Dom tycker jag är JÄTTEGODA, särkilt peston. Testa den istället! Mmmm.

Xtian sa...

Såg det på deras sajt. Blev mer sugna på "soltorkade-tomater-feta", men säger du pesto - pesto it is!

Tack för input