15 maj 2006

DaimTaim


Än-Tli-Gen! Vi har väntat och väntat, frågat och suttit som på nålar. men Kraft har stått emot...nja, kanske bara ignorerat... Hört ifrån dom har vi inte iallafall.

Men nu besannas ryktet som har surrat på stan. 2 nya "Limited Edition"

Daim Mörk och Vit choklad eller Daim Dark och Daim White. En av varje smak alltså.

"Vi har genom åren återkommande fått konsumentönskemål om just Daim med mörk och vit choklad, och det är därför mycket tillfredsställande att kunna presentera denna nyhet. Det är två underbara smakupplevelser som tillsammans med originalet visar vilken fantastisk bredd i smaknyanser som Daim faktiskt har!” säger Eric Nilsson, produktchef på Kraft Foods.

Well Eric, upp till bevis. Vi väntar med spänning på vad som komma skall.

Inga bilder finns ännu. Inga smakprover har komit redaktionen tillhanda. Lansering är v20 (= nu) så chansen är stor att ni kära läsare kommer över dessa "bad boys" före oss. I så fall, kommentera/recensera och se hur dessa kan ta sig an denna klenod inom svensk chokladhistoria.
Nu blir ju ingen gladare än vi om det skulle slumpa sig att vi hann före... men även ni kära läsare ligger ju oss varmt om hjärtat, så litelite kul hade det varit om ni får smaka

16 kommentarer:

Lisa sa...

Vänner! Varför denna rastlöshet? Varför söka efter nya äventyr när man är lyckligt gift? Jag vägrar tro att den klassiska Dajmen kan överträffas. Futila försök att förbättra den vinnande kombinationen undanbedes vänligt men bestämt. Gärna utvecklimng, men inte som självändamål.

Anonym sa...

Har ätit en Daim med vit choklad i fredags (hmm, det var ju v.19) och kan meddela att den var jättegod!
Mvh/
Veronica

Kinna sa...

Aha, de testar på andra ställen än i Stockholm för visst bor väl du Veronica i norr?

Anonym sa...

Som älskare av mörk choklad slet jag raskt till mig en av de nya Daimen i affären igår. (i Karlshamn) Lite tveksam är jag, det kändes som det smakade för mycket. Det knäckiga försvann i chokladsmaken.
A-H

anna sa...

jag vill testa båda, hoppas dom kommer upp till umeå snart!

Vickan (matplatsen) sa...

Tjhooooo jippie oj vad jag ska håll autkik nu! Jag älskar Daim...och jag ääääälskar vit choklad!! Det kan ju bara inte bli fel!!

Mia sa...

i östersund har de väl funnits i över en vecka nu. har testat mörk choklad men är skeptisk.. tycker själv att den klassiska är bättre, även om det inte är några problem att få i sig mörk daim också!

Anonym sa...

Har testat den med mörk choklad.tyckte den var riktigt god, intressant smakbrytning och lite vuxnare smak.

Filippa sa...

Hörni, nu har jag visserligen inte testat Daim men ni har missat två grejor; Texas Burger i Kungshallen och Strömmingsvagnen på Slussen? GOTT !

BeRKA sa...

Nu har jag äntligen provat dessa båda.

Kajsa sa...

Daim white är godare bättre och mer på alla sätt, rekommenderar starkt . Lika mycket som Twix White, den var superb. Den mörkare är inte så god. Men mogen och "vuxen " Smak. Kramar

Henrik sa...

Hittade dessa två på Ica i Västermalmsgallerian i helgen. Den vita var god, den lite sötare, krämigare chokladen funkade jättebra mot knäcken. Den mörka blev lite för mörk och "bränt socker", tyckte jag. YMMV, though.

lakr sa...

Jag är SÅ vuxen av mig att den mörka kändes som handen i handsken.
En härlig fullträff.
Daim satt mitt i krysset, skulle man kunna säga.

Det var den mörka varianten som träffade läppen.
Once you go black, you can't come back.
Det blir limiterade utgåvor för mig framöver.

Xtian sa...

Filippa: kul att du läser. Vi testade eller skall vi säga tipsade om Texas Burger Co i juni 2005. Och strömmingsvagnen är "äten på". Dock inte skriven om.

Anonym sa...

DUMLE POWER ;P

Anonym sa...

Hata Daim!!!!!!!!!!!!!!!1