9 apr. 2006

Omi - Oh, my!
I vår ständiga strävan att bli bättre - mer intressanta för er, mer till nytta än bara meningslöst pladder - så ger vi oss ibland ut på djupt vatten.

Vi lämnar det trygga bakom oss och tar tag i macheten och hugger oss in i ovetskapens djungel. Allt för er skull.

Häromdagen läste vi i en av världens bästa matbloggar om Omi Food. Utan att egentligen vilja ge oss in i något som skall likna seriös matlagning(inte officiellt i alla fall) så kände vi oss tvungna at kolla av det.

Och vi tackar vår lyckliga stjärna för att vi gick dit. Visst, det var jättemycket spännande mat, grönsaker, nudlar, frysta skaldjur etc etc...bla,bla,bla... Men vi sprang på 2 saker som är värda att nämna här.

Wasabi Green Peas - gröna ärtor med Wasabikryddning. Smaskens och nyttigt på samma gång. Eller mindre onyttigt än wasabi-nötter i allafall. Ett snacks att räkna med på sikt säger vi!
Maggi Spaghetti - "snabbnudlar-stylee". Vi som trodde att små påsar med nudlar och kryddpåsar var avsett endast för thai-nudlar. Men ack så fel vi hade. Färggrannt, barn-matstypsnitt på texten och en stämpel "Kid Approved" ger en känsla av att vi på Redaktionen kanske inte är riktigt i målgruppen. Men eftersom vår mentala ålder ligger o pendlar mellan 12 och 16 år så kanske vi kommer undan med det ändå... Återkommer med utlåtande så snart vi får smaka för mamma...


Gå till Omi Foods. Ligger på Olofsgatan 10 i Stockholm. Köp Wasabi-ärtor. Och annat som faller er på läppen. Men missa för allt i världen inte Wasabi Green Peas...det vore synd på så rara ärter...

1 kommentar:

anna sa...

ska försöka komma ihåg att gå dit en sväng när jag ska till sthlm i sommar :)