10 apr. 2006

Min Nya "Bästis" o Festis...


Vi har, precis som många andra (här, bland annat) fått en ny öststatsvän i Ivan, som ringer runt och vill att vi skall smaka de nya läckra lyxiga läskeblaskerna från Festis.

Hela kampanjen är byggd kring blingbling-Ivan. Mer om den kan ni läsa i Resumé

Nu till det viktiga, dryckerna.

Festis Deluxe Lust, Strawberry Lime:"Festis Deluxe Lust innehåller örten damiana, extrakt av pumpakärna och kardemumma. Redan aztekerna nyttjade örten damiana mot impotens. Pumpakärnor har under lång tid ätits av män för att förebygga prostataproblem, främst i Medelhavsregionen. Kardemumma har traditionellt använts i kärleksamuletter för att det sägs göra bäraren sexig, sensuell och glad."

Ser man på... Naturens egna Viagra och Feromoner allt samlat i en dricka... Nu skall vi kanske säga att efter en flaska Deluxe Lust så känner vi oss inte k*tare eller sexigare än vad vi redan är, bara så att ni inte rusar iväg o handlar för att göra Påsken än mer "äggande"(förlåt..).
En lite simmig konsistens - inte helt olik saftsoppa. Jämfört med vanlig Festis känns det mer Deluxe. Jämfört med saftsoppa, ja så känns det som saftsoppa. Smaken är mer Strawberry än Lime om än en liten twist finns där. Men den blir för sötsliskig för en hel 60cl-flarra. Dela den med nån, gör shots av den. Eller släng den i frysen och gör en Granité , det mår den bäst av. Och du oxå

Nästa Deluxeupplevelse då? Jo,

Festis Deluxe Doctor, kiwi pineapple: "Festis Deluxe Doctor innehåller nypon, vitaminer och ingefärsextrakt som kan vara bra för väbefinnandet. Nypon innehåller höga halter C-vitamin som hjälper cellerna att försvara sig mot fria radikaler. Dessutom innehåller nypon flavanoider och karotenoider som båda är värdefulla antioxidanter."

Exit läkarbesök och naturapotek, Enter Festis Deluxe Doctor alltså?
Nja, kanske inte riktigt så. Och det finns säkert sätt att få i sig allt det där nyttiga på annat sätt. Å andra sidan, skall man ändå dricka något läskande sött så kanske det är bättre att man dricker den här än klassiskt sockervatten..? Om man nu gillar den.

Större delen av redaktionen är enormt förtjusta i "süssigkeiten"(sötsaker) så den här går mer hem än den ovan nämnda saftsoppan. Lite fräschare, fortfarande med samma simmiga konsistens. Drar lite smakmässigt åt den lag som följer med fruktkonserver(det är här många läsare drar efter andan o säger "Nä, fyyy vad sött o sliskigt"..men hey, vi gillar "süssigkeiten..we told you) men med mer fräschör och inte riktig samma sockerstinna sötma.Slutsats: Väljer du mellan de två så säger vi Doctor. Vi litar mer till vår egen lust än Festis. Sammantaget tror vi att båda kan gå bra som drinkmixers (eller "funka bra med sprit" som man säger i folkmun). Bra att bjuda på när Ivan kommer o hälsar på med sin "forty-too carrs and tventi-too gerlfriejnds"...

2 kommentarer:

ondskan sa...

Jag tycker hela det här ivanköret verkar helt fruktansvärt!
1. Mer rasistiskt än whiskasreklamen ("alla katter ääälskar kinesisk kattamat")
2. Panikframkallande i stil med reklam-sms, fast värre. Storebror blev kommersiell, hjälp. Han ringer upp mig och ska skämta. AAAAAH. Vad hände med klassiska pressreleaser?
3. Nu tycker ni säkert att jag inte har någon humor. Fast jag har det. Roligare än Ivan.

Smoke sa...

Drugs are just bad, you should try to use Herbal Alternatives as a temporary replacement to loose the dependance!