23 apr. 2006


Mexi Flatbread - en del av VM-målet, McDonalds tävling för att vinna VM-biljetter.

Tävlingen i sig är väl helt okej. Med tanke på att hur svårt det är att få tag i biljetter så kan man ju kombinera 2 goda saker - att äta gössig mat och chansa på att vinna en VM-tripp.

Mexi Flatbread - en kort smaktest. Mexi känns ju inte riktigt VM. Men å andra sidan - hur många "Bratwurst Flatbread" hade man sålt?

- En pitabrödsliknande u-formad brödskiva. Aningen för tjock = ger torr o seg smak. Finns nån sjysst krydda i som försöker ge lite mer smakförnimmelser, helt okej - men för segt.
- En mycket mycket god dressing. Typ sötsyrlig, drar lite åt MangoChutney med en å annan taco-krydda i - men bara en knivsudd.
- 2 köttbitar, modell mindre, men tillräckligt stora för att stic ka upp ur brödet och se torra ut. Dock utan att vara det.
- Fräscha grönsaker
- Ost.

"
Summan av delarna är större än delarna i sig" brukar man ju säga. Men i det här fallet så stämmer inte det. Man har slängt ihop lite olika delar, alla helt okej för vad de skall prestera som ingrediens. Men som helhet blir det inget riktigt "ummpff" i det. Kan inte riktig få ihop vad den vill vara. Som en tonåring som söker sin identet och skaffar sig svart smink under ögonen och svart skinnrock men samtidigt sjunger "Varm Korv Boogie" i skolkören.

Den är inte äcklig, den är inte jättegod. Den väcker många frågor - men ger få svar (se, tonåringsbeteende igen..). Den här är svår. Men eftersom vi vill vinna VM-biljetter så får vi väl pröva igen. Och igen...

Pröva du oxå! Och berätta gärna vad dy tycker.

4 kommentarer:

Laura sa...

Hmm, det här måste testas! Älskade (för visst kan man väl älska mat?) de tidigare
flatbread-varianterna som donken haft :). Tack för en väldigt upplysande och underhållande blogg också.

Marlene sa...

Jag har provat flatbread och tyckte att det var gott! En alternativ till hamburgare, helt klart! Ni har en jätteintressant blogg!! Tack för alla nyheter och upplysningar!

Xtian sa...

Laura: naturligtvis kan man älska mat - varför tror du att vi har den här bloggen... : )
Tack för att du gillar och läser. Vi gillar dig!

Marlene: kul att du gillar flatbread. Och oss. Vi gillar dig just därför..

Anonym sa...

MEXI FLAT BREAD HIOS MCDONALDS

ÄR ABSOLUT EN HÖJDARE.

I MEAN IT, NBO DOUBT,, INGEN IRONI

TAR DEN GÄRNA FLER GÅNGER