18 mars 2006

Våga Välja
Det vore väl konstigt om vi inte la oss i debatten angående valet. Ja, alltså pizzavalet 2006.

Grandiosa, som är en Norsk pizza har genomfört den här valkampanjen i Norge innan och då deltog över 200.000 norrmän. Skall bli spännande att se hur det går i Sverige. Tyvärr är tajmingen på kampanjen lite olycklig, det var ju inte så länge konsumenterna gjorde val åt både Ballerina-kexen och Falcon-ölet. Så det känns stulet och gammalt. Men icke..

Pizzorna som det står mellan är: Mozzarella och Biff&Bearnaise.

Mozzarellan går till val med följande partiprogram: mozzarella, soltorkade tomater och pesto.
Biff&Bearnaise har en agenda som bygger på följande: biff, bearnaise, röd paprika, gul lök.


När vi besökte valstugorna på Norrmalmstorg i Stockholm tog vi del av båda partiernas ståndpunkter. Båda två var väldigt heta i sin argumentation och man gick därifrån full av argument.

Visserligen har vi ju den personliga valhemligheten att falla tillbaks på. Men för er gör vi ett undantag. Vi la vår röst på Biff&Bearnaise. Den kom med mycket starka argument såsom - fräschör, matighet och smakrikedom. Mozzarella hade oxå en fräschör, höll huvudet högt med nymodighet men föll lite på en viss platthet i sin slutliga argumentation.

En del av Redaktionen tyckte nog att Mozzarella var lite av en favorit dock. Men det som gjorde oss än säkrare i vårt val var en frilansare inom FFL-nätverket som gjorde sin röst hörd. Och den förespråkade Biff&Bearnaise.
(Riktiga Bea-lovers varnas dock. Bearnaisen har en dragning åt syrlighet. En syrlighet som vi tog som ett fräscht inslag. Men nu vet ni.)

Inga kommentarer: