27 mars 2006

Tirami-sue their ass off!


KitKat, alltid utanför prispallen. För konstig choklad, för hård att bita av, för mesiga kex. Och deras eviga försök att komma på nya smaker för att hävda sig.

Men, är det inte bra från början så blir det inte bättre för att man försöker hänga på söta tillbehör...
För ett tag sen var det Redberries en ganska söt historia. Lite för söt för vår smak.

Nu är det en ny kreation i raden av "Limited Edition"-serien. Och återigen är vi glada att det är en begränsad utgåva.... Tiramisu. Denna himmelska Italienska dessert. Tiramisu - "pigga upp mig", som det betyder - kommer av dess innehåll av espresso och kakao - båda ingredienser som anses ha uppiggande effekt.

Men KitKat Tiramusi är varken himmelsk eller uppiggande. Möjligtvis får man en sockerchock eftersom det är sött som få. En kladdig Tiramisu-wannabee-sås ligger som en våt filt över det sedvanliga kexblocket och under det sedvanliga chokladtäcket. Inget att skriva hem om tycker vi. Och inte att skriva mer om här heller

2 kommentarer:

Vickan sa...

Och jag som tänkt på den där Kitkaten ända sen jag såg reklamen här om dan och tänkt att jag bara måste testa... Nu slipper jag kanske det då ;) Får lägga pengarna på en kanelbulle från 7 eleven istället :) De är aaaalltid goda!

ps) verkligen härlig sida ni har!!

ondskan sa...

Kitkat är nog ingen höjdare. Jag brukar falla för den då och då, eller så som jag tror den ska smaka. Så köper jag, äter, ledsen, tänker "den var nog lite gammal". Inser nu att det kan nog inte vara så att ALLA Kitkat jag ätit genom livet är "lite gamla". De ska nog smaka så. Ska sluta fortsätta försöka.