4 mars 2006

McWedding


Ibland är verkligheten så bra att det blir overkligt.

Lång historia kort: ett par i USA hade fetat loss med cash på sitt nya hus. De ville passa på att gifta sig men hade inte så mycket pengar kvar till det galanta bröllop som brukligt är. Så de tog det näst bästa. Ett bröllop på McDonalds. Okej, nu tror ni säkert att det är ett "vitt-skräp"-par som gifte sig. Men icke. Det här var på Long Island. Hyfsat flott minsann. De 50 gästerna tryckte i sig 14 Cheeseburgar-menyer, 13 Fiskburgare, 17 McNuggets-menyer och 4 sundaes. Detta inklusive 44 läsk och Ronald McDonald Choklad-tårta (tårtan var gratis). Kalaset gick på $250 ( ca 1950:-)

Och det var inte första gången. Redan 2002 hände detta. Fast i Wales.
Hela storyn

Vi har hört en gammal historia om ett par som gifte sig i Stockholm och sedan hade sin mottagning/middag på Doddes Sveavägen. De var MC-buren ungdom och det vet ju alla att har man båge så hänger man vid McD's på Sveavägen alla sköna sommarkvällar.
Hur eller hur, så träffades de unga tu där och när det var dags att knyta äktenskapets band så bar det av till Ronalds Festvåning efteråt.
Men detta är bara något vi har hört. Är det någon som kan bekräfta?

Om man nu skall gå och gifta sig. Undrar vilket Snabbmatsrestaurang man skulle välja för middagen? Mest lämpat för släkt och vänner? Mest romantisk?
- Nybrogatan i Stockholm är ju lite cosy.
- Max Hamngatan i Stockholm går i vitt och matchar bruden.
- Burger King vid Gustav i Malmö har en fantastisk övervåning som lämpad för det stora sällskapet...
På vilken restaurang skulle du vilja fira ditt bröllop? Tipsa oss. Och hur skulle menyn se ut?

3 kommentarer:

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Varför inte en IKEA-restaurang, så kan gästerna fixa bröllopspresenterna på väg till middagen?

Xtian sa...

Hey, we like the way your mind works! Deras köttbullstallrik XL med inkluderad chokladmousse är en fantastisk huvudrätt och dessert. Lägg en räkmacka innan och du har förrätt. Gå sen o shoppa genom varuhuset och avsluta med "nattamat" på vägen ut: korv för 5 spänn!

Bästa tipset hittills!

annalin sa...

Jag vet inte om jag ska gifta mig på en restaurang direkt, men jag ser framemot att inga gäster ska få minsta gnutta kött den dagen! Hel-veg ska det vara, på min stora dag. Och som köttratare är det extra roligt att påpeka att på det BurgerKing som ni rekommenderade här (Gustav Adolfs torg i Malmö), där hade jag mitt nioårskalas för snart 20 år sedan!!!