12 mars 2006

It takes 3 toTango, in Orange Mango


Tack vare en uppmärksam och snäll läsare ( Tack "nb") samt en local dealer (kodnamn"Falluja") som sparade oss resan till Västermalmsgallerian så har vi genomfört helgens åtagande.

Att smaka Dumle Orange Mango.

Alltså, vi kan ge oss den på att "äpplet" från Kunskapens Träd nog var en Mango. Lika tropiskt förförande, lika bitter kan den vara i eftersmaken. Och det är den senare delen - den parfymerade, onaturliga, efterföljande smaken som finns i Dumle Orange Mango.

De tre smakerna gifter sig inte. Lika lite som mångifte är förbjudet i Sverige så skulle det vara förbjudet med mångifte av smaker. (Vem skulle kontrollera det??).

Chokladen och apelsinen går hand i hand i smakernas altargång. Men mangon spökar i vapenhuset. Och när de tre möts - i slutet av kolan så blir det inget av. Den lyckliga bruden (chokladen) lämnar brudgummen (apelsinen) vid altaret. Och den syndige "tredje mannen" står där bredvid(mangon).

Lustigt hur Mangon gick från att vara äpplet i kunskapens träd, till att nu mer framstå som ormen i Paradiset...

Så får det bli.

7 kommentarer:

lev sa...

den var ju alldeles underbar, men kan hålla med om att mango smaken blev lite bisarr efter ett tag.. vem kmr egentligen på alla dessa smaker?!

ondskan sa...

det låter helt fantastiskt. jag ska köpa det, när jag är helt återställd från den släng av fågelinfluensa eller helt vanlig kräksjuka som drabbat mig.

Åsa sa...

Ni är min nya favvoblogg! Det är inte ni som ligger bakom SMAK kanske? (http://www.fansin.tk/smak)

Anonym sa...

förresten, jag tycker verkligen att ni borde prova olw´s nya chips Veggies. det bästa som hänt på chipsfronten sedan urminnes tider, tycker jag. vad tycker ni?

Xtian sa...

Lev: kul att du gillar den. Vem som kommer på smaker...vet ej. En blandning av trendkonsulter ("mango är den nya lime:en" och producenter ("Mango, låter kul, det kör vi på") kanske...
Ondskan: gett well, vi saknar dig!
Åsa: tack tack tack! Och nej, vi ligger inte bakom SMAK, men det var en kul länk
Anonymous: kolla in http://fastfoodlovers.blogspot.com/2005/09/hng-me-med-olw.html
Där har vi ätit Veggies!

nb sa...

Då skall jag inte vara så glad att jag hjälpte hitta dem :( Å andra sidan glad jag slipper provsmaka själv. Å 3e sidan måste jag nog göra det ändå :) Osv i all oändlighet.

tedkow sa...

Hur kan inte mango funka? Mango är ju guds gåva till människan, typ! Förstår dock hur ni tänker apelsin och chocklad men att mangon inte funkar var oerhört trist, sticker och köper en påse direkt, måste testa!