18 mars 2006

Grattis Carola!


En kille vi känner fick en gång i uppgift i 7:e klass att skriva en limerick. Den blev inte så bra. Men en sån här kväll så kan vi bjuda på sånt. Han gick ju bara i 7:an... Allt är förlåtet

"Det var en man ifrån Angola

som var så förtjust i Coca-Cola
att när colan tog slut,

gav han upp ett hemskt tjut.

Se'n dess har han kallats Carola"

Vår koppling till schlagern och Carola(förutom läsk-kopplingen ovan)? Jo, vår syn på Carola.
Vi gillar ju henne. Hon är lite av Schlagerns egen QP (Quarter Pounder alltså). En klassiker, en enkel och rättfram artist. Går hen i de flesta läger. Kanske ingen favorit från dag-till-dag, men en som man gärna ser som en long-time contender! En evergreen.

Våra coaching-tips till Carola inför Greklands-trippen? Käka Total Yoghurt. Mumsa delikatesser från Fontana. Och hoppa helt över att äta OLW's Supreme "Fresh Tzatziki".
Dom smakar inte grekiskt, de smakar inte tzatziki.
Mer gräslöksblandning möter grillkrydda. Behöver inte vara äckligt, men passar inte förväntan och upplevelse. Vafan, har ingen på OLW varit i Grekland? Eller käkat på Grekisk restaurang i Sverige? Eller blivit bjudna på Tzatziki på nån grillfest en svensk sommarkväll? Nä, det har var en total besvikelse.

Men vi har ju Carola! Lycka till. Vi på FastoodLovers hyllar och hejar.

3 kommentarer:

ondskan sa...

Underbar limerick. Helt underbar!

Max sa...

Jag gillar reklam, tack :) Så vilka delikatesser smaskade du i dig under kvällen?

Xtian sa...

Max: vi gör inte reklam - däremot hyllar vi det vi gillar.. : ) Vill du att vi skall gilla nåt? Let us know, mail finns på sidan... : )

Seriöst, under kvällen åt vi bara OLW's hemska chips. Tipsen om Fontana var nog mer riktade till Carola. Men hade vi själva fått välja så blir det nog mest ur ert digra oliv-sortiment. Oiver med ansjovis eller de med chili. De lever vi för. Kalamata utan kärnor har man hemma bara för att burken är snygg(och ja, de är ju smaskens oxå).

De marinerade vitlöksklyftorna har man hemma både för att ha i mat men även som småplock. Peston, den röda, funkar på pasta men kanske kan spicas upp lite... Bra bas dock.

Skall snart ge oss in i Al'fez-sortimentet som vi till vår glädje precis har upptäckt. Något du kan rekommendera att vi börjar med?

Tack för att du läser!