9 feb. 2006

Yalla+Kärlek=Sant!


För alla er som känner att Alla Hjärtans Dag är en dag som skall fyllas av allsköns extra-kärleksprylar: börja dagen med en Yalla Kärlek. Ny smak från Yoggi Yalla!

Som de själva uttrycker det: "Nya Yoggi Yalla Kärlek smakar jordgubb, choklad och chili. Denna romantiska blandning lanseras lagom till Alla Hjärtans dag och kommer att fortsätta sprida romantik under våren 2006."

Chili? För att hetta upp stämningen i kroppen för den kärleksfyllda dagen? Eller ett uttryck för den smak-crossover-eufori som verkar ha drabbat alla matkonstnärer och produktutvecklare?

Hur eller hur, den äkta kärleksyttringen är tydligen att bjuda sin älskade på en drickyoghurt...

Om man inte tycker att det är en kul grej för Alla Hjärtans Dag så kan man ju dricka den vilken annan dag som helst. Kärlek är ju trots allt kärlek, vilken dag på året det än är.

Med kärvänliga hälsningar till er alla!

5 kommentarer:

Sara sa...

Jag kan tala om att den bara smakade jordgubbish. Och kanske kanske en yttepyttegnutta chili när man visste om det.

Xtian sa...

Why, thank You Sara. Alltid kul när vi får in rapporter från "reportrar på fältet".

All heder åt dig.

Elin sa...

Kära Fastfoodlovers, jag tror ni är min viktigaste länk till omvärlden här hemma!!! Utan er så skulle jag inte veta alls vad som händer där ute (läs: mataffären)

Xtian sa...

Elin: du värmer våra hjärtan och själar precis som en varm kopp O'boy (en av världens 2 bästa uppfinningar, där den andra är Taxi) i vintermörkret!

Susanna sa...

Det bästa med den är att den är så onyttig. Även om den smakar mest jordgubb bryter chokladen igenom och man tänker genast på sin tandläkarräkning. Bra!