14 feb. 2006

Over the Top with Plopp


Idag prövade vi den nya Plopp-smaken Caffe Latte - "Första chokladbiten som smakar som en nygjord Caffe Latte".

SorryLorry, det stämmer inte. Det smakar som en Plopp där man har lagt till kaffe-karameller i smeten. Således en Plopp Kaffe. Nån i Ljungsbro har nog aldrig fått en riktig Caffe Latte - det är MJÖLK i en sån. Caffe Latte har en len, mjuk smak.
Det har inte det här. Om man bortser från den lena sköna känslan av Plopp-Toffeen som smeker in hela insidan av munnen. Men det smakar fortfarande kaffe. Gillar man kaffe-godis så är detta "the Mother of all Kaffe-godis". Mycket gott.

Men vill man ha Caffe latte. Köp en Caffe latte (inte i Ljungsbro, de verkar inte ha Caffe latte-koll...).

(När vi var på Cloettas hemsida för att kolla in lite bilder så sprang vi på Plopp Currant - Plopp med Svartvinbärssmak... Har vi aldrig sett i butik. Googlar man på Plopp Currant får man lite träffar i grossist-tidningar, daterade förra året. Men vi har aldrig sett Plopp Currant. Har någon läsare gjort det? Och hur smakar den i så fall? Do tell. Om inte nån snäll Cloetta-perosn vill skicka en till oss - maila på fastfoodlovers@hotmail.com så lovar vi att recensera)

7 kommentarer:

Helena sa...

Curanten skulle vara tillfällig sas det när den dök upp för nåt år sen. Den var helt ok, smakade väldigt mkt plopp med en aning svartvinbärssmak.
Testade nya center i helgen, vilken besvikelse. Trodde det skulle vara chokladen som var mörk, men istället hade de smaksatt fyllningen. Helt meningslöst.

Anonym sa...

Kul att någon gillade den, jag tyckte mest den smakade ... fel. Det mest positiva man kunde säga från min synvinkel var väl att de i alla fall lyckats få till en ganska annorlunda smak.

Anne sa...

Plopp Currant tyckte jag faktiskt var riktigt god - lite frisk sådär. Fast konstig. Jag köpte nog min just i Ljungsbro, vi brukar åka förbi Cloetta-fabriken på väg ner till svärföräldrarna.

Helena - du testade inte möjligen Center Double? Det är nämligen vanlig choklad med chokladkola. Nya Center Dark är däremot med mörk choklad, riktigt mörk. Och den var riktigt god. :)

Helena sa...

Så var det såklart, vilken tur. Tack för upplysningen Anne :)

ondskan sa...

Man kan väl inte maila en chokladbit heller. Plopp är kanske ett av de bästa namnen på en chokladbit. Den smakar precis som det låter. Nu snackar jag originalet, de andra smakerna verkar äckliga.

Xtian sa...

Ondskan: om nån vill skicka en till oss så kan man maila. Inte plopp:en, men väl erbjudandet om att skicka en plopp till oss. Bara så att vi är på det klara med hur vi menar. Så att ingen missar möjligheten att ge oss choklad...

V sa...

tyckte jag såg att den fabbs på ÖB:...