16 feb. 2006

Dublett i Baguette


Kingen kör kampanj för sina nya Baguetter. Vi tog oss friheten att göra oss bekanta med båda. Och eftersom våra vänner är era vänner - en liten introduktion:

Angry BBQ Beef - nötkött, ost, sallad, BBQsås och "angry onions" dvs lök friterad i jalapeño-coating. Lite rädd för att stöta på en "arg" burgare så man är lite försiktig inledningsvis. Men när ilskan i löken mer är som en bibliotekarie-viskning så övergår rädslan i lätt irritation. För nån "angryness" är det inte. Men det är en förbaskat god BBQ-burgare. Löken känns mer som en stekt lök, vilket är gottigottgott. Men jalapenõn är nog kvar på flighten från Sydamerika. Som helhet rekommenderar vi.

Grilled Chicken Club - kyckling, bacon, tomat och rödlök. BK har innan visat prov på bra kvalité med sina grilled chicken-produkter. Och den här är inte fy skam den heller. Den lena, saftigt grillade kycklingen ger smaklökarna en åktur likt en skärgårdsseglats en solig sommardag. Fräscha grönsaker adderar än mer sommarkänsla. Baconets sälta slår i gomseglet likt en västkustsbris. Problemet är att vi är inga seglare. Vi tycker det generellt är ganska trist med segling. Så helheten i all sin fräschör blir ändå en slutlig slätstrukenhet. En helt okej baguette som är god. Men lämnar inget bestående minne annat än just fräschheten.

Nu har ni träffat 2 nya kompisar. Vad sägs om att ni umgås med dem lite på egen hand?

1 kommentar:

Julin sa...

Undrade just när FFL skulle recensera Angry... man blir ju onekligen sugen när man ser reklamen...