5 feb. 2006

Confessions of a FastFoodLover


Vi fick en utmaning

Och eftersom vi är snälla och gör allt för våra vänner(läsare och blogg-kollegor) så antar vi med glädje utmaningen. Dock med risken att ni aldrig mer kommer att se på oss med respekt igen...

Redaktionen drog lott och Xtian fick stå för svaren.

5 bekännelser från FastFoodLovers

1) Jag köper DrPepper ibland. Fast jag vet att alla andra tycker det är sött o sliskigt och smakar björnklister. Jag gillar det. Ibland. Men vågar inte riktigt erkänna det

2) Det har hänt (för länge sen) att när man vill testa flera olika snabbmatsgrejer att man måste beställa mycket. Då brukar jag ändra lite i ordern så att det skall verka som om jag beställer till flera. ("Och, ja just det...lite extra oliver på den mackan om det går bra." )

3) Jag hatar att testa mat med andra. Mycket skönare att sitta själv. Äta upp. Fundera och bestämma sig.

4) Jag tycker egentligen om att laga mat. Men latheten har fått mig att inte laga så mycket som jag borde och vill.

5) Drömmen är att göra en snabbmatsresa genom USA. Och genom Asien och Sydamerikas hål-i-väggen/gatustånd-utbud. Och genom Europa. Ok. Jag vill göra en FastFoodLover-resa jorden runt. Men det rimmar så dåligt med nummer 3. Och jag vill ju inte åka själv...

Jaha, nu får jag skicka utmaningen vidare. Den går till Fulcola och till Shellsson

2 kommentarer:

ondskan sa...

Vad är det för fel på björnklister? Det käkade jag när jag var liten.

Xtian sa...

Inget fel på Björnklister. Bara ett exempel på smakdepraverade människors utlåtande när jag frikostigt bjudit på en klunk DrPepper. Otacksamma j**lar... : )