12 feb. 2006

Check it out


I fredags blev vi bjudna hit. Där bjöds det flott på finger food som fick smaklökarna att jubla av förtjusning. Allt flott preparerat av en av våra favoriter och blogg-vän

Kolla vad de kan erbjuda. Väl värt att testa!

I vimlet träffade vi fantastiska människor tillika bloggproffs med intressanta bloggar

Och idag prövade vi en påse Lay's Sensations, en premiumprodukt från en av giganterna på den globala chipsmarknaden (Lay's alltså..). Smaken "Four Cheeses and Red Onion" lockade och pockade på intresse.

Intressant smak. En doft av pappersfabrik (ligger oerhört nära doften av väderspänningar). Men smaken kan varken kategoriseras "ostig" eller "lökig". Nånstans mellan Grill-chips och Sour Cream. Fast inte på ett gott sätt. Mer odefinierbart.

Till saken hör att vi köpte in dem på Netto. Och de såg inte ut som en standardsortiment-produkt. Så man vet ju inte riktigt säkert om de kommer att finnas tillgängliga överallt. Och därför tycker vi att ni inte skall hänga upp er så mycket på den här recensionen. Se det mer som ett tidsfördriv och som en liten liten flagga i ert smak- och shoppingminne. Den dan när ni står där och det flashar förbi en påse "Four Cheeses an Red Onion", det är då ni skall vakna till "Appappappapp...den där vetdu, den smakar inge vidare. Och den luktar lite gaser oxå.." Och så blir ni hjältar. Tacka oss inte, bara ta emot!

2 kommentarer:

Kinna sa...

Jag missade dig i fredags. Spanade förgäves i vimlet. =)

Xtian sa...

Vilken komplimang. Att du till och med spanade efter mig... Jag som inte hade en aning om att du var där. Då hade jag ju stannat längre.