4 jan. 2006

Snabbis/Kortis


Passade på att testa Oatlys andra smak på deras Havredryck(den vi provade häromdagen).

Grönt té/äpple var minst lika god. Mer sommargrönska, syrlighet från gröna äpplen och en len grötsmak i bakgrunden. En solklar vinnare för lite vårkänsla i kylan.(Fotograf Sven Svensson för Oatly)

5 kommentarer:

Lisa sa...

Ber att få protestera! Provade på er inrådan nämnda dryck idag och även om friskehten var tilltalande gjorde den syntetiska karamellsmaken drycken odrickbar. Jag ska testa den andra smaken och hoppas på att inte behöva bryta med Oatly.

Xtian sa...

Lisa. du är ju vår umami-swami! Jag kan inte nog höja dina smaklökars delikata känsla för de 1000-tals ämnen som du utsätter din gom för. Samt deras förmåga att dissekera och analysera dessa smaker.
Vår burgardressing-skadade trut klarar inte av det finlir och den nivå du spelar på. Och vi tycker fortfarande det är gott. Men hey, så länge du läser och tycker så är vi glada. Det är vår belöning.

Lisa sa...

Söta ni! Ni tillhör gräddan av matbloggare och jag är stolt över era glada tillrop. Jag gillar faktiskt bra snabbmat. I synnerhet King Wings och Johan och jag har delvis förts samman av vår entusiasm för sausage MCMuffin.

Mo sa...

Jag provar i eftermiddag. Mycket spänd. Om den är god är mina komatösa lågblodsockereftermiddagar ett minne blott. Det kryllar ju inte precis av bra mellanmål out there.

Dubbelmackan sa...

Vill hålla med Lisa. Oatly Äpple/Grönt te var ingen trevlig sak. Men är ändå beredd att ge den andra smaken en chans.