2 jan. 2006

Ny smak - Ny Förpackning
Två grejer som ni kanske bör veta:

1) De goda låg-fett chipsen från Estrella som vi har tipsat om innan har nu kommit med en ny smak. Dill.
”Dill är en välkänd och mycket omtyckt chipssmak som nu också kan avnjutas med lite lägre fettinnehåll. En perfekt möjlighet att njuta lite mer av Estrellas oemotståndligt goda chips” säger Mediha Budak, biträdande produktchef förEstrella chips.
(allt från pressmeddelande från Kraft Foods).
Dill, denna hederliga bas-smak ur det traditionella Estrella-sortimentet. Trodde mer att Dill var på väg ut. Men ack så fel vi hade. Hoppas att den redan finns i butik(undrar om Mediha Budak, produktchefen ovan, känner ett litet pirr i magen när pressmeddelandet går iväg, när de första kartongerna packas upp i butik och när man ser de första påsarna åka längs kassabandet? Vi känner det lite så iallafall...).

2) Pucko. Älskad och älskad. För ingen kan väl hata Pucko? Nu i ny förpackning. Och med "mer kakao". Står så på den nya förpackningen i alla fall. Smakar lite mer så också. Behändig tetrapak-kartong med sugrör. Ett par dl smaskig chokladdryck. Flaskan är ju lite "kult" men det här funkar också. Däremot hittar vi ingen info på nätet någonstans om denna nya förpackning. Inte ens på den extremt töntiga Puckosajten. Skäms den som har kommit på den idén (djur som dricker Pucko...oooh så skoj, så fyndigt, annorlunda och rätt in i målgruppen...eller inte. Nä, om det är reklambyrån som har kommit med den idén så skulle vi begära kredit på den fakturan. 2 gånger om. Så kass är den).

2 kommentarer:

Christopher Anderton sa...

Neeeej.. Pucko skall smacka Pucko! Ingen "extra kakao"! Snyft.

Anonym sa...

Heter den inte Pucko Extra? I så fall är det det som innan hette Muu Chockladdryck eller Mjölkdryck med chocklad. Det är i alla fall ingen orginal-Pucko.