3 jan. 2006

Not so Nuts, not so Fruity


Visst har vi alla haft en dag då allt känns jäkligt jobbigt, fel och käpprätt åt skogen, men som räddats av en liten, liten händelse och förvandlat allt till den bästa dagen i hela ditt liv?

Det hände oss. I mellandagarna.
-En lång inrikes flygresa, fylld av besvärliga barn och påfrestande pensionärer.
-Bagage precis så mycket som man klarar att bära, men tillräckligt för att man skall bli svettig, irriterad och ledbruten.
Dagen och resan hade nästan kommit till sitt slut. Men på perrongen till ett snabbtåg från flygplatsen norr om huvudstaden hände det. För att lugna sina nerver gick en av redaktionsmedlemmarna(vi reser alltid tillsammans på FastFoodLovers) över till en automat mitt på perrongen. Med sina sista 12 kronor i mynt valde han "Parrots - Nuts & Fruits". Och då, som en blixt från klar himmel hände det. Maskinen snurrade ett extra varv på sina hjul och 2 påsar seglade ner bakom luckan. Två.Påsar. Till priset av en. Utan något annat än ett uppgivet sinne så hade vi tagit revansch. Visserligen på ett helt oskyldigt varuautomats-företag, men må så vara. DSagen går nu under betäckningen "bästa snacksdagen under 2005" (nä, vi är inte svåra att imponera på).

"-Yada,yada,yada", tänker ni. "Hur smakade det?"

Jo, även om vi är något subjektiva efter uppenbarelsen så måste vi säga att det här är ett mycket starkt alternativ till snacks.
En eftermiddag när man är sugen på nått sött, men inte choklad. När man är lite småsugen på salt - men inte vill köpa onyttiga chips. När frukt är för trist och bara jordnötter är lite för mycket. Ja, då är det här perfekt. En blandning av jordnötter, cashewnötter(nötternas nöt!) och torkad ananas och tranbär.

Annorlunda blandning kan tyckas. Men en perfekt blandning mellan nya o gamla smaker tycker vi. 100g av pure nuts and fruits-pleasure.
Köp o njut. Och känn dig inte lika fullt så onyttig som man annars kan göra.
(I deras "On The Go"-sortiment finns en smak till, men den ser inte lika god ut. )


Parrots, snacksföretaget som bara vill oss väl. I många år har de varit "de som har de där hälsogodisarna täckta med yoghurt". Typ.

Men icke så längre. Under en tid nu har de uppdaterat design på förpackningar, släppt nya produkter, skaffat sig bättre och mer genomtänkta positioner i butikerna. Starkt jobbat Parrots tycker vi på FastFoodLovers.

Tyvärr har de en hemsida som lämnar allt övrigt att önska, men de håller ju på med redesign så vi hoppas på en release snart(kanske med en liten releasefest, med lite Nuts and Fruits på buffén?)

Inga kommentarer: