2 dec. 2005

OLW på G


OLW,OLW, OLW! Snart tror ni säkert att detta är en förtäckt marknadskanal för OLW.

Det är det inte. Men det händer mycket på fabriken i Filipstad.

I morse delades det ut små provsmakningspåsar av deras "Supreme Olive Lightly Salted" vid tunnelbanentréerna i Stockholm(en s.k. "sampling").

Vad tycker vi då - ja snacksa på morgonen kanske inte är världens höjdare. Men det åsidosatt så får jag nog säga att hela redaktionen smakade, förundrades och tittade på varandra i samförstånd. Det här är goda chips.

Len smak, liksom solvarmt från en sommarterass vid Medelhavet. Sältan är lätt, den vanligtvis flottiga oljiga känslan är utbytt mot en välsmord men krispig känsla.

Man säger själv på OLW: "Supreme Olive är fina, tunna potatischips som smaksatts med olivolja från Medelhavet. De har dessutom fått små luftbubblor som gör dem extra krispiga. Supreme Olive Lightly Salted har vi gett en mild smak av salt för att extra tydligt lyfta fram olivoljans naturligt goda smak."

Och vi håller med. Sällan har en säljtext träffat mer rätt. Okej, det är fortfarande chips. Det är fortfarande det dyraste kilopriset på potatis i världen. Men skall man bara äta ett chips på fredagskvällen och njuta (som motsats till att sitta själv, i underkläder, på en söndag, sliten och lätt blasé - då en påse vad-som-helst-chips passar bäst) då kan vi varmt rekommendera dessa.

(Läs mer här )

Inga kommentarer: