15 dec. 2005

A lack of Coca-Cola Blak

Ojojojojojojojojojojojoj.

Fick svar från Coca-Cola idag. Av en mycket trevlig tjej på deras "konsumentkontakt".

Frågan löd: När är det planerad release på Coca-Cola Blak i Sverige? Frankrike får den januari 2006, när får vi äran?

Svaret blev: Hej C********! Tack för ditt mail. I dagsläget har vi inga planer på att lansera Coca-Cola Blak på den svenska marknaden. Hälsningar,S**** (namnen är förvanskade för att skydda de oskyldiga)

Hemska tanke. Att en så fantastiskt Coca-Cola-fascinerad marknad som den svenska inte får ta del av deras nyskapande ter sig ju förvånande. Av detta kan man dra ett antal slutsatser, vi väljer 3.

1) Världens bästa "S***** på Coca-Colas Konsumentkontakt" svarar så för att hon ännu inte vet bättre. Hon har säkert kollat av med någon som har sagt "säg att det inte finns några planer på det, vi vet ju inte riktigt när...". Och det gör hon.

2) Coca-Cola, som älskar tester. Av allt. Färg, smak, känsla på dryck, utseende och form på flaska, ton i reklam, beteende på målgrupper. Etcettera. Det gör många andra företag också, men Coca-Cola är "the-test-f*ckin'-Masters". Och all ära åt dom för det.
De har säkert testat av ett antal svenskar som har sagt (läses med Gnällbältes-dialekt): "kaffe o läskedricka?! Nädu, fy bubblan för det. Kaffe ä Kaffe och Dricka ä Dricka, så det så". Och så väntar men helt enkelt

3) Vi har helt fel på våra två föregående antaganden. Dom bara håller oss på halster, dom små lurifaxarna.

Vi hoppas på alternativ nummer 3.

Inga kommentarer: