21 okt. 2005

Plopp-Flopp?

Testade Plopps senaste smak, "caramel" igår.

Fattar det inte. Vad skiljer den från den andra vanliga? Smaken är något(verkligen bara något) annorlunda.

Har svårt för det här med nya smaker inom styckebits-choklad-svängen. Det är sällan det kommer fram nåt bra. Därför köper folk sina klassiker (Skotte, Daim etc.). Och det är därför man försöker förlänga produktlinjen till döds.

Kolla bara på Dumle, nu finns det även en Dumle snacksbitar "utan papper". Och Dumle-chokladdryck. Vad blir nästa? Varm Korv med Dumle-fyllning(DumleDolme kanske??)?

Nä, ger inte mycket för Plopp Caramel. Eller rättare sagt - köp vilken som helst, de är så snarlika

2 kommentarer:

Missy M sa...

*ASG*
Dumle-dolme!!! Förgyllde min dag! Den där dumle o´boyen smakar som vilken oboy som helst. Inte direkt så att man tänker "mmm...dumle" när man dricker den. Men en hit ör Marabous digestive choklad! Skulle kunna äta den till frukost lunch middag. jag skulle iofs kunna äta hamburgare till frukost, så det säger inget om mitt kulinariska finsmakeri.
Kul blogg! Fler borde hitta hit!

Anne sa...

Mm, håller med - enda skillnaden jag kan hitta är att Caramel är sötare och smakar mindre "kola". Värdelöst. På Dumlefronten tror jag det finns några "bites" som är det senaste. Suck. Fast en del spin-offs är jag å andra sidan tacksam för.. sura tutti-frutti, t.ex. Eller Marianne-kulor. Kanonbra.