12 okt. 2005

Extra! Extra! Read all about it!

Vågar vi sticka ut hakan o säja att vi var först med den här nyheten?

Kl. 13.42.24 idag skickade Kraft Foods ut denna pressrelease:

Ny, oemotståndligt god chipssmak från Estrella.

Estrella Hot Sweet Chili - chips med smakinfluenser från Asien.

”Estrella Hot Sweet Chili är ett chips som har en perfekt balanserad kombination av sötma och hetta. Den har en bred smakflora som bland annat grundar sig på chili, svartpeppar, paprika, ingefära och koriander. Estrella Hot Sweet Chili är helt enkelt alldeles oemotståndligt god” säger Mediha Budak, biträdande produktchef för chips på Estrella. (vilken cool titel! Red's anm.)

Estrella Hot Sweet Chili är en nyhet för den som vill njuta av ett gott ochspännande chips tillsammans med vänner och familj.

Vi lovar att testa så snart vi kan och återkomma med utlåtande så snart vi bara kan. Tyvärr står vi inte på Kraft Foods shortlist ännu och får smakprover skickade till oss. Men vi kan ju alltid hoppas.

Fastfoodlovers - alltid först med det goda!

4 kommentarer:

Dubbelmackan sa...

Vågar man hoppas på ett chips i "exotisk" smak..? Alltid kul med nyheter i och för sig. Jag säger som en okänd sa: "Livsnjutaren lever oftast kortare tid, men han äter längre."

Lasses lunchblog sa...

Tja! Någon höjdare är det väl inte, dessa chips har funnits i mmin lokala Hemköpsbutik i minst en vecka. Jag åt i fredags.

Dilona sa...

: / Låter inget vidare faktiskt. Min favorit är hederliga Sourcream Onion men absolut inte från estrella för de är för SÖTA. Söta chips känns lite konstigt tycker jag. Är jag inte radikal och nytänkande nog?

Xtian sa...

Dilona: radikal nog..nope. Chips verkar vara något som är svårt att nyskapa i. Folk vill ha sina bassmaker, grill, dill, vickning(don't get us started på hur totalt meningslösa dessa är...) och potatis. Klassiker som har flankerats av peppar och barbecue. Och den smak som numera kan räknas till bas-smakerna: sour cream and onion.

Många verkar ha en bas-chips, en som alltid håller. Grill och Sour Cream verkar vara stora favoriter. Sedan kan man alltid testa nångång då och då eller bjuda på när man har fest("det är ju kul med fler smaker.."). Men man återvänder alltid till säkra kort.

Nya smaker kommer alltid att stå sig slätt mot konsumentens bas-smak. De kan vara ett kul avbrott, men man tar dem inte riktigt till sitt hjärta. Även om de hyfsat nya "Lantchipsen" kan börja ses som favoriter hos många är de fortfarande lite av en "lyx-vara", något bsom konsumeras mer sällan och vid lite mer speciella tillfällen.

Så du är precis som alla andra.
Inget fel i det, vi är likadana

Och just sötma är något som kan tyckas vara lite klurigt just med chips. Vi har ju inte testat dem så vi kan inte riktigt säga vad vi tycker. Men vi får återkomma