31 okt. 2005

Don't be silly - don't try chili


Läs nedanstående. Det är info från Estrella

Estrella lanserar Hot Sweet Chili, en spännande chipssmak med influenser från Asien.
”Estrella Hot Sweet Chili är ett chips som har en perfekt balanserad kombination av sötma och hetta. Den har en bred smakflora som bland annat grundar sig på chili, svartpeppar, paprika, ingefära och koriander. Estrella Hot Sweet Chili är helt enkelt alldeles oemotståndligt god” säger Mediha Budak, biträdande produktchef för chips på Estrella.

Estrella Hot Sweet Chili är en nyhet för den som vill njuta av ett gott och spännande chips tillsammans med vänner och familj.

Läs nu vad vi tycker:

Estrella har lanserat en ny chipssmak med influenser från Asien. Precis som alla andra så har man fallit i Asien-fällan. Bara för att folk åker till Thailand som om det vore nästgårds så behöver inte allt smaka "Thai". Låt dom som kan göra spännande Asien-mat göra det. Inte ni.

Estrella Hot sweet chili har en perfekt balanserad kartongsmak med en svag hetta i slutet. Den breda smakfloran verkar grunda sig på torkad Sweet-Chili-sås från en tallrik i personalrestaurangen på Kraft/Estrella. Av koriander märks intet. Svartpeppar märks något, så även paprikan. Vid vissa tillfällen av smakprovningen noteras likheter med båda Barbecue- och Peppar-chips.

Men den torra kartongsmaken är det mest bestående intrycket.

Och vad menas med "..för den som vill njuta av ett gott och spännande chips...". Äter man bara ETT chips. Då räcker påsen länge kan vi lova. Har ni hört talas om plural? "..för den som vill njuta av goda och spännande chips..". Alternativt "..för den som vill njuta av en god och spännande ny chipssmak...". Men strunt i det, vi tycker ju inte att man skall köpa det här "chipset" ändå.

(källa: Kraft Nordic)

Inga kommentarer: