25 sep. 2005

Trött

Hösten börjar sakta visa upp sig från både goda och dåliga sidor. Solsken i rödskiftande träd, kyla och trötthet.

Försökte bota tröttheten. Med ett besök på McDonald's Kungsgatan (Sthlm). Världen bästa Temaburgare - El Maco kanske kunde liva upp en gäspande själ.

Så blev icke fallet.

Väl framme vid kassan möttes vi av en hårt jobbande tjej med 1000 bollar i luften. Tyvärr tappade hon en boll när hon, utan ett ord, bara lämnar oss vid kassan och går iväg och packar två Happy meal och en QP-meny. Hon gör det dessutom dåligt. Vi hoppas att den väntande mamman uppskattar sin QP tillplattad av Ramlösaburkar. För det var vad hon fick.

När hon väl var klar, fortfarande utan ett "sorry, det blev lite mycket där.." så mottogs ordern utan ett "Något annat" eller "tack". Bara "-Kycklingen tar 4 minuter". Och när den obligatoriska extra cheese:en skulle hämtas så upptäckte hon att den också skulle ta ett tag (3 minuter).
Som väl var(!) så tog hela hennes hantering av vår order 4 minuter (var tvungen att växla, hämta nya muggar) så El Maco Chicken hann infinna sig på brickan. Ytterligare besvikenhet las på hög när "side salad" var slut och vi fick nöja oss med morötter (gillar inte dom)

El Maco Chicken var den enda ljuspunkten i en annars totalfel upplevelse.

Och när vi återvände till disken för den utlovade Cheese:en så lämnades först en hamburgare ut. Riktig lök-på-laxen-känsla infann sig.

Kungsgatan, denna oas av effektivitet och ordning har nu ordentligt naggat på förtroendet för vår tro på McDonald's som snabbmatens Mecka.

Missförstå oss rätt, alla kan ha en dålig dag. Alla restauranger kan inte alltid vara 100% tip-top. Men det här var inte rätt nånstans.

El Maco Chicken är fortfarande en förbannat bra Temaburgare.

Men vi blev bara tröttare av hela grejen.

6 kommentarer:

SANDRA sa...

QP är så GOTT!!

Fast jag kan sakna bacon burgarna.
Och så åker vi till MAX.

Xtian sa...

QP har ju seglat upp på listan över "Burgarnas Burgare". Slåss med en klassisk Whopper. Och lite med BigMac.

Men QP har den där inneboende känslan av en klassisk "American Burger"

Jaha, så blev man sugen på QP...

nb sa...

Jag har aldrig ätit ngn Maco men blev sugen nu, typ som jag ville äta mig igenom hela deras meny efter att ha sett Supersize Me.

Helena skriver sa...

Att ta hem en QP meny när man är bakis är det bästa! Speciellt eftersom den "saggat" ihop på vägen hem och pommes fritten hunnit slakna!

Bättre än så blir det inte! :-)

PS det ryktas om utökning av redaktionen??

DS

Xtian sa...

Helena,

ryktet stämmer. Redaktionen kommer att utökas. Nya tester kommer att införas, bl. a. på Semper- och Nestlé-produkter.

Helena skriver sa...

Strot grattis!

Kram
Helena