13 sep. 2005

Trix med Twix

Vi kallar den fortfarande för Raider.

Ja. vi är så gamla. Och vi uttalar den likt skånska pensionärer -"Raijdörr".
Och den ligger inte högst på vår lista över "stycksaker" i chokladdisken.

Men nu finns den i "Limited Edition", denna fint från marknadsavdelningen. Ma skapar en känsla av att man måste "passa på innan det är för sent". Plus att man kan ta bort den från marknaden utan knussel om den säljer dåligt. Säler den däremotbra så behåller man den med argumentet "vi gör det för Er, ni gillade den ju så mycket". Konsumentmakt, fast på marknadsavdelningens eget lilla sätt.

Men, tillbaks till Twix "Limited Edition". Förresten, hur mycket får man egentligen producera av en "Limited Edition". Nånstans måste den ju sluta att vara så förbaskat "Limited"...

Återigen, tillbaks till Twix "Limited edition". Den är i vit choklad. Det är gott. Godare än den i brun choklad.

Vi lägger en köprekommendation på den.

Men skynda, det kan snart vara för sent....

4 kommentarer:

Dubbelmackan sa...

Appropå bitar av choklad så vill jag höja ett varningens finger för Mars Delight. En outhärdligt snaskig sak. Aldrig har jag ätit en bit så söt (om man bortser från sockerbiten, men knappt det). Förstår inte alls vad denna är bra för. Oäck!

Shellsson sa...

Hmmmm. Är detta snabbmat?

Xtian sa...

Vi delar med oss av åsikter om mat serverad snabbt samt det som kallas "FMCG" - snabbrörliga konsumentvaror och ibland annat

Läs blog-beskrivningen. Twix faller väl under FMCG. Eller du kanske vet bättre..?

Shellsson sa...

Jag hade inte läst beskrivningen. Nu ser jag dock att ni även pratar FMCG. Det tycker jag är bra. Jag ber tusen gånger om ursäkt. Det blir perfekt i framtiden med en outtömmlig kategori som aldrig sinar.

Jag skulle önska en utförlig beskrivning och genomgång av rakhyvlar samt kondomer.