13 sep. 2005

SkyndaFynda!!

There is a God!

När höstmörkret kryper allt närmre och sommarglimten i ögonvrån börjar sakta men säkert falna, så reser sig glädjen åter i kroppen likt Fenix ur sin aska!

El Maco är tillbaks. Denna Temaburgare av temaburgare. Den mjuka creme fraichen mot salsans syrlighet smord över både kyckling och nötkött. Strimlad sallad, tomat och gräslök. Allt i ett rejält, vanligt, hederligt hamburgerbröd.

Vi åt båda idag.

Första intrycket av kycklingen var "hmm..svampigt". Men det fick vi äta upp(!). För det var det inte, det var "juicy, juicy". Vet inte om den hade blivit bättre med grillad kyckling istället för den panerade varianten.
Det här är definitivt den bästa kycklingburgaren. På marknaden idag. Troligtvis för alltid.

Den "vanliga" El Maco Grande är oxå en fröjd. Men mycket kött blir det. Och då räcker kanske inte riktigt dressing och creme fraichen till. Synd. Men fortfarande gott, gott gott!

Även om vi inte gillar pommes frites så mycket så kommer man aldrig ifrån den oerhörda känslan att som ett litet litet barn skaka påsen som om den vore en marackas. Fast fylld med pommes. Fasiken vilken idé va? En pommes-marackas. Mums för sinnet såväl som smaklökar.

Så skynda. Rid mot solnedgången hand i hand med El Maco . Det kan vara för sista gången...

1 kommentar:

Shellsson sa...

Jag tog FFL på orden och sprang igår iväg och åt El Maco på Götgatans MCD.

Helt klart en smakupplevelse och den kanske bästa konceptburgaren - någonsin!

Om ni inte gillar El Maco, köp då ICAs fiskgratäng istället. Den finns i tre smaker och kostar 19.90:-