2 juli 2005

Crackers Supreme - or 2 extreme?

OLW har gett oss en ny snacksprodukt. Crackers Supreme.
"Våra nya Crackers är lätta och krispiga med spännande smaker som inspirerats av de asiatiska och orientaliska köken.De är gjorda av cassava och andra utvalda råvaror. Utan att vi har gjort avkall på god smak innehåller de endast 22% fett. En god nyhet från oss på OLW"

Tycker dom ja'!

Spännande - nja. När i stort sett hela sverige står o hyvlar ingerfära och wokar citrongräs dagligdags, så känns deras "inspiration" snarare ha hämtats från en kass trendanalytiker som är 2 år efter. Men å andra sidan, kul att de testar.

Och det är helt okej. Konsistensen är som de snacks man köpte på skidresan i 9:an i Maishofen, Österrike. Dvs ganska mysko - lite åt fyllnadsmaterialhållet.

Men det är helt okej med den fräscha smaken. Vi testade "Thai Green" med smak av ingerfära, cayennepeppar och en smula vitlök. Somrigt snacks må jag då säga. Helt okej med ett vitt vin eller en Corona med limeklyfta. Annars helt fel.
Finns även i "Lemongrass & Coconut", vilket låter jättemysko. Men den som testar får se.

Det här kommer att funka på folk som vill käka snacks men "tänker på vikten"(och struntar i smaken), tjejer som skall "en tjejkväll" och vill bjuda på nåt "lite spännande" till sin flaska Black Tower eller Blue Nun. Och i städer som inte riktigt är storstäder men som gärna vill vara det och därför tycker att detta är att "vara trendiga" - och här menar vi städer såsom Eskilstuna, Västerås, Borås och Helsingborg (den sistnämnda mest för att vi på redaktionen inte gillar Helsingborg, men skit i det nu..).

Kul idé, vi tror att smaken/produkten lever i ca 1-2 år.

Inga kommentarer: