17 juni 2005

Texas Long Horn goes Fast Food!!

Kanske den mest spännande nyheten på snabbmatshimlen på mycket länge. 1994 öppnades den första av idag ca 10 restautranger med namnet Texas Long Horn. Förmodligen en av världens bästa restauranger för grillat kött.

Sedan ett par år har man även kört luncher på vissa av restaurangerna, med bara burgare som måltidsval - dock med ett stort antal varianter som skapar beslutsångest och rinnande snålvatten.

Nu tar man det ett steg till - och lanserar "Texas Burger Co."! På deras hemsida(www.texaslonghorn.se) går det att läsa:
"Texas Burger Co. är ett nytt koncept som vi utvecklat på våra restauranger på Östermalm samt i Uppsala. Träkolsgrillade hamburgare till bra priser som du sköljer ner med en öl, vin eller läsk. "

Låter nästan för bra för att vara sant tycker vi på redaktionen. För vi älskar hamburgarna på Texas Long Horn. Rättelse: vi älskar Texas Long Horn. Punkt.

Först ut är Kungshallen i Stockholm, numera vårt Medina bland hamburgerställen. Vårt Mecka är ju hamburgarna på Texas Long Horn på Östermalm i Stockholm.

Tidskriften Dagens Media rapporterar på sin webplats(www.dagensmedia.se) om en ny kampanj signerad reklambyrån Publicis för Texas Burger Co. Vi längar att få se hur man marknadsför Världens Bästa Burgare.

Inga kommentarer: