20 juni 2005

Sandys Sucks?!

Njöt av sommarsolen idag. Blev hungrig, ville ha något enkelt, snabbt och gott. FastFood alltså...

Gick in på Sandys för deras mackor brukar vara goda, om än några kronor mer än vad man får valuta för. Men strunt samma, man måste ju "unna" sig

Det var jag och sen de 3 tjejer som jobbade där. Menyn gjorde mig något tveksam, allt verkade gott, hmm..."Grillat kycklingbröst med soltorkade tomater och fetaost" = Yummie samt mitt val för idag. Döm om min förvåning när en av tjejerna tar fram en glasskopa som hon fyller med någon röd-vit röra och brer ut på brödet. Grillat kyklingbröst nowhere to be seen. Det var alltså en röra och inte tre separata komponenter. Kanske är jag petig eller bara korkad, men står det "grillat kycklingbröst..." så är det ju det man förväntar sig. Annars så kan man ju skriva vad som helst och mala ner allt till en "submarine-sandwich-shake" så kan jag dricka min macka..

Lägg därtill 3 tjejer som hellre pratade med varandra än att ge mig service.
Bara så att ni också vet, den blonda tjejen på Sandy's Sturegatan, hon skall på språkresa till Torquay i sommar samt vara lite i Tyskland också. Oklart om Tysklandsresan bara var semester eller språkresa, för här får vi reda på att den mörkhåriga tjejen måste bara NU få reda på sitt sommarschema för hon tänker fan inte vänta på att någon annan (oklart vem, men det är en "han") skall bestämma sig...

Här någonstans får jag mina grejer och får frågan "skall du ha en påse?" Inte, "VILL du ha en påse?" Eller "skall jag lägga allt i en påse åt dig?" utan "skall du ha en påse" och "läsken, kan du ta den i handen?" med undertonen "nu blev det lite folk här inne och jag har inte tid med att ta fram en större påse".

Sorry Sandys, ni har en fantastisk Ceasar-sallad(Rekommenderas, den utan pasta), men servicen suger och skriv rätt på menyn. Annars så har ni i alla fall en kund mindre.

5 kommentarer:

Shellsson sa...

Detta påminner mig om när jag skulle köpa ICAs fiskgratänger på ICA. Det var en snubbe i kassan som jag tror sommarjobbade. Han hade inte ett rätt.

Däremot så är ICAs fiskgratänger en riktig hit. Det spelar ingen roll om ICA skulle byta ut sin personal till Sandystränad personal. Fiskgratängerna kommer fortfarande att ligga väl inpackade och nedfrysta i sina fina frysdiskar.

Testa gärna Dill- eller Räksås. Fantastiskt goda.

Shellsson sa...

Räknas Sushi till snabbmat? Jag skulle väldigt gärna vilja veta lite mer om Södermalms Sushiutbud.

Xtian sa...

Sushi är snabbmatens svar på japanska gatu-racer-motorcyklar: snabbt, smidigt o läckert. Skall lägga ner lite energi i den frågan. Tills dess kan du ju kolla på www.sushi.infogate.de/rest/eu_sweden_stockholm.htm

/Xtian

Shellsson sa...

Tack för tipset! Jag är helt inne på Sushi och andra fiskrätter.

Om jag inte får tag i Sushi så brukar jag ofta äta fiskgratäng. Gärna ICAs egna som finns i tre smaker.

Smakerna är dill-, räk- och skaldjurssås. De två första är att föredra.

Peter sa...

så du gillar fisk alltså?