30 juni 2005

Lunch och middag idag!

på Texas Smokehouse - Longhorn. Deras burgare är så otroligt goda så att det finns ingen hejd på hur gott det är.

Skall äta middag där också. Blir nog en Beef Bontana, en köttkorg utan dess like. 1000 goda smaker samlat i en liten korg. Typ som ett Kinderägg på uppåt-tjack. Fast med kött

2 kommentarer:

Helena Söderlind sa...

fast kräver inte Texas LH en djupare utvärdering? vilken är bäst av restaurangerna? och hur står sig egentligen haket i Kungshallen som bara serverar burgarna? och vad säger du om deras take away?

Xtian sa...

Longhorn som undersökningsobjekt kan göras väldigt enkelt eller extremt komplicerat. Vi gör det enkelt, just nu i alla fall.

Vi har inte ätit på alla Longhorn än. Men bäst i alla kategorier är altid S:t Paulsgatan på Söder. Det är alla inbitna fans eniga om. Östermalm är hittills sämst, dock inte dåligt. De har by far stans bästa lunchburgare. Nu med konkurrens från Texas Burger Co. (återkommer med test därifrån). Bästa rätten är alltid "Beef Bontana". Men den kan vara olika på de olika restaurangerna. Så man kan alltid köra en "safe order" och ta en bit kött. Det kan alla Longhorns göra mycket bra. Eller deras Chili som är "2 die 4".

Det var den enkla beskrivningen.
Kanske utvecklar vi det lite framöver.