22 juni 2005

Korv med Bröd? Bröd med Korv?

Korvbrödsbagarn kör för fulla muggar med sin kampanj - "Brödet först" och reklamfilm med en massa ungdomar som skall passa in i olika målgrupper(hästtjejen, fotbollstjejen, skateboardkillen etc.) och framstå som coolt. Sorry, det gör ni inte.

Dessutom "Bröd med korv"-teorin är både löjlig och helt fel. Produkterna heter ju för f*n "Korvbröd" och "Hamburgerbröd". Ok, så då sätter ni ju korven o hamburgaren i första rummet redan där och skjuter er själva i foten...

Desutom "Korv med bröd" är ju en rätt som utgår från korven. Jag vill ha en korv - hmmm.. skall jag gå hem o steka en korv o servera med ägg,pasta eller stekt potatis - eller skall jag ta en på vägen I ETT BRÖD! Samma sak för Hamburgaren, utan bröd så är det en pannbiff. Med bröd och olika toppings är det en hamburgare. Punkt slut!

Om det är för brödets skull jag köper "Bröd med korv" så struntar jag nog i det o gör en macka istället.

Så lägg ner. Skärp er. Gör det ni är bra på - korv- och hamburgerbröd. För det kan ni.
Däremot kan alla läsare kolla in www.korvbrodsbagarn.se och lära sig lite om vad som omsluter våra favoritprodukter. Eller kolla kampanjsajten www.alltidforst.nu och se de "tuffa" filmerna och tävla om olika priser.

5 kommentarer:

Shellsson sa...

Jag gillar brödet som hållare för moset! Fattar inte varför man inte kan beställa "-En korv med ICAs fiskgratäng tack". Det skulle bli en sådan dundersucce i valda delar av Södermalm!

dubbelmackan sa...

Och vad är grejen med att pressa korvbrödet i en jävla plattgrill? Jag vill ha ett fluffigt korvbröd, inte någon jäkla torrpressad kant att hålla min korv med.

Anonym sa...

Håller med totalt. Världens löjligaste reklam, varför inte göra reklam om vilka olika sorters bröd man kan köpa istället för att tramsa om hamburgaren eller brödet kommer först.

Hur som helst, när jag handlar så går jag alltid och tar t.ex hamburgaren eller korven först och sedan funderar jag, "vad ska jag ha till det här". Inte går jag och tar korvbröd och funderar... "hmm vad ska jag ha i det här idag då". Ganska givet.

Må gott!

Danne

Anonym sa...

En hamburgare utan bröd är, precis som det låter! En hamburgare med bröd!

Själva köttet kallas just HAMBURGARE!
Så du säger; En pannbiff med bröd?
GLHF!

Anonym sa...

lite mera fitta i livet vore bra! :)