29 juni 2005

Konsert och FastFood?

Delar av redaktionen var på konsert igår. Ett klassiskt 80-talsband, Duran Duran. De var megastora när vi andra tyckte att en Cappricciosa var lyxmat, satt PÅ McDonalds och åt - "ta med" fanns inte ens i vokabulären samt drack Vira Blåtira och käkade GB's "Lollipop"

Duran Duran - Snacka om att ha passerat "bäst-före-datumet. Skön avsaknad av självdistans från Simon Le Bon gav upphov till många sjyssta klassisker på scenen - "slängkyss under ballad", "släppa iväg osynlig vit duva" och "micken är ett ljussvärd ovanför mitt huvud" är några exempel på riktigt coola poser som den gode Simon bjöd på.

Men nu handlar det om FastFood. Eller rättare sagt snacks/godis. I gången utanför entrén stod det en godisdisk med ett ganska ordinärt bio-utbud av allehanda snacks- och godisprodukter.

Och det var kö dit?!?!?. Vem vid sina sinnens fulla bruk går på konsert och köper godis. Eller snacks? "Jahaha, nu skall vi se Duran Duran, 80-tals-synthpop. Då skall det sitta fint med en påse M-kulor"

Knallkorkar säger vi. På konsert skall man ju dansa, hoppa, klappa händer, sjunga med, tjoa och tjimma. Inte sitta och peta tänderna efter grillchipsrester.

Nä, skärpning. Var sak har sin tid. Blanda inte 2 goda saker, det blir bara äckligt. Och håll dina chipsflottiga händer och chokladkladdiga mun ifrån våra konserter!

2 kommentarer:

Dubbelmackan. sa...

Word!

Julin sa...

När kommer recension på Texas Burger Co.???

Är grymt sugen på en riktig burgare...