8 juni 2005

Catch of the Day

Få av oss har väl undgått att ICA har sänkt sina priser. Med filmer och printreklam basunerades det ut att över x antal tusen varor fick sänkt pris.
Och det stämmer säkert. På samma gång har ICA's stora utrensning börjat och deras egna varor ("..som vi gör själv..") börjar ta allt mer plats i hyllor och diskar.

Man kan tycka vad man vill om detta, men vi på redaktionen har hittat åtminstone en favorit. ICA's egna fiskgratäng, en portion 350gram. Två smaker har vi hittat, räkor samt dill. För endast 19.90 svenska kronor så får man en perfekt lunchportion (ev. stärkt med en knäckemacka) som smakar gott och mättar bra och dessutom inte har alltför höga värden av fett och kolhydrater. Eller, i och för sig, inget annat heller, vilket kanske får dietister att gå i taket. Men det struntar vi i just nu.

Räkorna är godast. Dillen funkar bra, men vi måste säga det igen, räkorna är godast.
Det ryktas om en tredje smak, skaldjur, men samma ryktesspridare graderar skaldjur till något sämre än dill, vilket ju gör den än mer ointressant. Återkommer med mer kring detta när vi de facto har sett den och smakat den.

Således: en smarrig lunch med mycket "bang for the buck". Testa själv!

2 kommentarer:

Shellsson sa...

Detta är världens bästa lunch. Jag har testat alla smaker (till skillnad från Xtian).

Shellsson sa...

Har precis avnjutit en med räkor. Helt grym! Serveras gärna med gurka.