23 juni 2005

7-11 och snabbmat

7-11 är fantastiska. De har öppet ofta o länge. De har mycket saker man behöver.

Mycket mat som serveras snabbt. En del ganska dåligt, en del lite bättre.

Allt som slutar på "Bite" skall man hålla sig ifrån. Senast vi var med när någon åt en BigBite så blev utlåtandet: "-Den här smakar som fis luktar". Det låter inte så gott.

De har i sin "DeliDisk" lite olika saker. En sticker ut mer än andra. Deras Grekiska Wrap. För 38 pix får man en skapelse fullmatade med godsaker - Fetaost motsvarande Greklands dagsproduktion. CousCous "up you a**"(hur grekiskt couscous nu är...), krispiga o fräscha grönsaker.Smaklökarna slår klackarna i gomtaket. Väl värt pengarna. Köprekommendation

Pizza slicen råder det delade meningar om. En del säger att den är för degig, andra hyllar den för kvantiteten för pengarna.

Vi tror lite på den så kallade dagsformen. Med bra personal som "gräddar" slicen tillräckligt länge så slipper man degigheten. Vi rekommenderar den vegetariska, den är mest smakrik.

NYHET! Mezza Luna - deras nya blandning av pizza och varm macka. Typ en tortilla med tomat, skinka och ost. Den åt vi igår. Lite för torr för vår smak, lite för lite fyllning. Man väntar liksom på att "nu!kommer man till fyllningen". Men det gör man inte.
Vi gillar formatet, lätt att hålla, ser lite "New York" ut - lite storstad. Priset 25 spänn är kanske inte så mycket att orda om. Men för lite fyllning.
Våran tipsare, Helena, tyckte att det var "helt okej som stödmåltid". Förvisso. Om man skall äta typ en timme senare. En något större "snack" tycker vi.
Prova själva! Vi vet ju inte allt....

2 kommentarer:

Helena sa...

Hela poängen med en stödmåtid ör ju att man ska äta typ en timme senare men att man behöver något för att komma ur apstadiet och ta sig hem/ut/vidare...

Stödmåltid ska dock inte förväxlas med stödkorv som ätes innan man lunchshoppar på NK.

Shellsson sa...

Jag instämmer helt med FastFoodlovers syn på 7 11. Det är en bra butik så länge man håller sig ifrån allt som slutar på Bite. Prova gärna deras frusna kaffe för 19 bagis. Riktigt gott.

Just nu sitter jag och stödäter en ICAs fiskgratäng med dillsås. Om en timme ska jag äta en ICAs fiskgratäng med räksås. 19.90 är lite pengar för mycket mat.