9 apr. 2005

Självständighetsförklaring


Hej.

Här har du en kort och tydlig förklaring om hur saker och ting går till här på FastFoodLovers(FFL).


Den är uppdelad i 2 delar.1) Hej du, läsare med förmåga till kritiskt tänkande och med ett öppet sinne.


På FFL skriver Redaktionen om mat serverad snabbt, det som kallas snabbrörliga konsumentvaror(mest snacks, godis, läsk o sånt) samt annat som rör mat och dryck som vi anser passa in eller roar oss. Således ganska brett. Vi älskar det vi gör!

Ibland blir vi tillfrågade av olika företag om vi vill skriva om just deras produkter eller tjänster. Ibland frågar vi företag om kommande nyheter och om vi kan få information från dem.

I dessa fall så blir det ibland så att vi får information i form av t.ex. pressreleaser, intervjuer eller ren produktinfo. Och ibland till och med produktprover.

Det har vi inget problem med. Tvärtom. Vi vill ju skriva om det senaste och vill skriva för er skull så att ni vet om ni skall rusa till närmsta försäljningsställe eller sitta lugnt hemma och jäsa.
Vi skriver vad vi vill om det vi får. För det mesta skriver vi, men tar oss den rätten att inte skriva om det inte passar(oss alltså).

Och om du som läsare tvivlar över vår objektivitet: okej,...ett varuprov på snabbmat/snacks/dryck. Värdet kanske ligger nånstans kring en 50-lapp, max en hundring. Skulle vi bränna allt vårt förtroendekapital(?!) för det?


Och få betalt för att skriva positivt? Ja, för den mer än normalbegåvade läsaren så måste det vara klart(eller ganska lätt att ta reda på) att vi inte har horder av läsare som strömmar in varje dag. Vilket ger en ganska hög kontaktkostnad för ett företag att lägga pengar på för att påverka köpprocessen. Det finns både smartare och billigare sätt att få dig/er att köpa deras prylar. Tro oss.


Lägg därtill att Redaktionens inkomster i övrigt ligger på så extrema nivåer så att vi inte behöver stå med mössan i hand för att få ett varuprov. Kom igen..


Så vi hoppas att du litar på oss och fortsätter att läsa.2) Till dej glade företagare/pr-konsult/reklambyråanställd.

På FFL skriver Redaktionen om mat serverad snabbt, det som kallas snabbrörliga konsumentvaror(mest snacks, godis, läsk o sånt) samt annat som rör mat och dryck som vi anser passa in eller roar oss. Således ganska brett. Vi älskar det vi gör!

Ni får mer än gärna kontakta oss med information om nyheter eller vad just ni har att erbjuda våra läsare (det är nästintill horder som strömmar in, tro oss). Vi är ganska enkla att ha att göra med. Och skriver gärna. Däremot förbehåller vi oss rätten att bestämma hur vi vill ha det. Om vi vill skriva, hur vi vill skriva och när vi vill skriva.

Vill du betala oss för att skriva om just din produkt eller tjänst så går det bra. Men inte på den här bloggen. Vi kanske lägger ut en text på FFL som du har betalat för och publicerat nån annanstans(om vi får), bara för att visa våra läsare vad vi kan(läs: skryta). Men det kan vi inte lova.

För mer info om FFL, kontakta ossGanska tydligt, eller hur? Om du fortfarande tvekar - kontakta oss med frågor eller kommentarer, vi lovar att svara.

/Redaktionen, FastFoodLovers